Svvv 26+5 haftalık hamileyim genital bölgeye hiç ağda yapmadım yaptırmadım şimdi başlasam çok acır mı ya korkuyorum başlamasam daha mı iyi bilemedim malum göremeyeceğim bir zaman sonra 🤦♀️
Melos90 Svvv bende korkuyorum o yüzden tüy dökücü Krem kullanabilrsin demişti doktorum onu denicem sanırım aynanın karşısında
Goncanur Minik_prenses ya bende göremiyorum cocugu da ezmek istemiyorum aynayla da alamıyorum bundan önce eğilip yapıyordum ama şimdi nasıl yapılacak hiç bilmiyorum
Desingnercom Bende ilk defa genital bölgeye ağda yaptırdım 35 haftalıkken okadar acıdı ki ama aldırdıktan sonra hafif acıyordu sonrası geçti iyiki yaptırmıştım çok rahatladım hemde nasıl Yani biraz acır sonrası geçiyor okdar rahatlarsın ki yaptır bence
smnrsmnr Benimde var acıyor ama ağda en iyisi bence. tüy dökücü krem kullanmayın o normalde zaten kokusu falan ağır ve kimyasal.
Valyria Svvv ben kuafore gidiyorum valla zaten goremiyorum egilince bile nefesim kesiliyo kuafor iki dakikada alip bitiriyo 1 ay rahatsin bence kuafore gitt😂