Doğum sancınız nasıl oldu nasıl başladı kızlar nasıl anladınız doğumun olacağını
Doğum sancısı
tgbyvz95 kaç haftalıksınız
Serife_ee ben doğurdum ama sancı nedir bilmiyorum suniden başka gelse bile nasıl olur benimde bilgim yok birileri anlatsın bari bende bileyim 😂
bende bekleyim burda 😄
tgbyvz95 karında kasılmalar oluyor mu
tgbyvz95 kasılmalar olunca ağrınız oluyor mu? Benimde karnım da kasılmalar oluyor ağrı yok ama birde 3 haftadır doktora gitmiyorum alttan muayene de olmadım henüz. 34+4 günlük 10 gün sonra randevum var bakalım ilk kez ntsye bağlanacağım
tgbyvz95 neden bu kadar erken oldu açılmanız erken doğum riskiniz var mıydı
tgbyvz95 sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kaç kilo bebeğiniz
tgbyvz95 bende kasılmalarım oldukça açılmam var mıdır diye düşünüyorum doktora gitmeye de korkuyorum. Her işimi kendim yapıyorum yeri geliyor ağırlık da kaldırıyorum uzun süre ayakta duruyorum erken doğum olabilir diye korkum var
Serife_ee benmde en basından beridir vardı her gittigimde cok iyi erken olmaz falan dedi son gittigimde bebegn basını cok asagıda gördm dedi alttan bakcam baktı 4 cm cok fazla dedi nst ye girdim sancı yok olsa yatırcaktı. bendeki tek belirtisi sık idrara cıkmaydı meger bebek asagıya inmiş baskı yapıyomş ben idrar hissediyormşm
tgbyvz95 sık idrara çıkma bende de var 🙄
Serife_ee ben sancıdan değil bebeğimin hareketlerinde azalma var diye 38+5 te hastaneye gittim sancım çıktı suyum azalmış yatış yapıldı normal doğum beklediğimiz için ilk gece yattım nst sancım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum ertesi gün oldu akşam üstü sancılarım başladı belden kasığa vuran inanılmaz bi sancı tarifi yok maalesef😂 5 dk da bir 30-40 sn sancım geliyordu ama benim açılmam maalesef ilerlemedi bir gün o şekilde sancı çektim ertesi sabah suni verdiler ama ben zaten sancı çektiğim için suniyi pek hissedemedim sancılarım çok ağırdı belki suni verilince de ağırlaştı ama artık bir gün sancı çekmekten yorulduğum için suni bana korkutucu gelmedi daha sonrasında açılmam ilerlemediği için bebeğimin de kalp atışları düşünce acil sezeryana alındım. Kısacası sancı tarif edilemez 5 dakikada bir belden kasığa dayanamayacağın gibi bir sancı oluyor zaten sancın olduğunda anlamaman mümkün olmuyor😂