Kızlar 23 haftalık hamileyim 15 kilo aldım o kadar ağırlaştım ki eğilemiyorum çömelemiyorum çok zorlanıyorum.. Yatakta sağdan sola bile dönemiyorum rahatça. Nefes alamadığımı hissediyorum. Karnımı görenler son ayımdayım zannediyor. 😒🥺Benim gibi olanınız var mı ne tavsiye edersiniz😩😔
Altı aylık olup dokuz aylık gibi karnı olan var mı😒
AslanBebeginAnnesi bende 21 haftayım,7 kilo aldım ve günde güne ağırlaşıyorum .çok zor biliyorum ama daha sağlıklı beslenmek gerek ikimiz içinde 🥴 bende zor dönüyorum yataktan
Bende 26. haftams girdim 9 kilo aldim ama bende göbegim böyle hamilelik göbeğindem cok sanki kilo almışımda yağlanmışım gibi simit bölgelerime fln yayılmış cok kötü bir görüntü moralim bozuluyor😒 bazılarına hamileyim diyince şaşırıyolar yani kilolu sanıyolar işte buda cok moral bozucu.. benim haftamdaki kişilere bakıyorum göbüşleri cok orantılı cok güzel😅
AslanBebeginAnnesi 34+3 haftadayim 7 kilo aldım son haftalarında girdim 9 aylık olup beş aylık karni olan biriyim 😅😅😅
6 aylıkken 9 aylık gibi karnım var sanıyordum. 8. Aya geldiğimde anladım ki hiç de öyle değilmiş 😂😂
AslanBebeginAnnesi 21. Haftadayım 7 kiloya yakın aldım 😂 şişiyorum valla artık ayaklarımda şişmeye başladı doğumdan sonra veririm diyip kendimi teselli ediyorum 🤣
AslanBebeginAnnesi bende 3 aylık gebeyim lakin altı aylık gibi su içsem yarıyor sanki yediğime de dikkat ediyorum ama neyse canım artiki yapacak bir şey yok
AslanBebeginAnnesi benim kadar degilsindir emin ol.28 haftalik oldum gecen doktorun ebesi dogumum geldi sanip nst cektir istersen kac haftaliksin dedi.🙈
AslanBebeginAnnesi biraz erken ağırlarmışsın sebebi de aldığın kilo. gebelik şekerin falan mı var
- Düzenlendi
Pcoslubiranne ben baya şişman ve göbekli bir insanım . 3 aylık hamileydim doktor sırası bekliyordum orda bekleyen bir kadın kaç aylık doğuma ne kadar kaldı diye sordu kendisi de 28 haftalikmis . kendiyle bir gördü beni o kadar utandım ki 3 aylık dedim bu bebekten değil göbekten 😁
AslanBebeginAnnesi 27. Haftama gireceğim, iki aydır tartılmadım, tartılmamayı öneriyorum 😅
Şaka bir yana, elimden geldiği kadar hareketli olmaya , yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum . Elçin Demirel videolarını yapmaya çalışıyorum . Belki bir gebe diyetisyeninden yardım almayı düşünebilirsiniz kilo sizi kısıtlıyor muhtemelen
AslanBebeginAnnesi bende 24 haftalığım 7 kilo aldım çorap giymekte iç çamaşırımı değiştiğimde çok zorlanıyorum bide o bölgeyi jiltleyemiyorum ilk hamileliğimde 9 ayda böyleydim
AslanBebeginAnnesi aynen bende
AslanBebeginAnnesi canım benım 3. Gebelık 10 H bıtmek üzere ⅚ aylık gibi karnım var saskınım öbürleri boyle olmamıstı
AslanBebeginAnnesi 29 haftalık hamileyim 17 kilo aldim ikiz gebelik
AslanBebeginAnnesi 21 haftalık hamileyim 10 kilo aldım diye doktorum diyetisyene yönlendirdi şekerden şüphelenip.Bir diyetisyenden destek alabilirsiniz doktorunuzla görüşüp
AslanBebeginAnnesi ben varım dördüncü aydan karnım çıkmıştı şimdi 29 haftalığız gören az kalmış diyo yarın doğurucakmışım gibi. 29. Hafta da 15 kilo ile yola devam bu gidişe 20 - 30 alıcam sanırım 😂😂😂
AslanBebeginAnnesi Ben ilk haftalarda şimdi 14 haftama gibi 4 kilo aldım ama karnım çıkmış yanı 5 aylık gibi)🤭ama dert etmiyom.Napalım iç karnımız geniş diğil
AslanBebeginAnnesi senin bu hafta hissettiklerini ben 32 de hissediyorum resmen bu hafta bana işkence gibi otursam bi tarafı batıyor yatsam yatırmıyor yürüsem hemen yoruluyorum iyice büyüdü artuk valla Allah yatdımcımız olsun ne diyeyim