Egelibiri48 Sabah ilk idrarınla yaparsın hem bi gün daha beklemiş olursun . Seni anlayabılıyorum hayal kırıklıgı ınsanı cok yıpratıyo . Garantıye almak istiyo ınsan araya zaman koyarak
bahar-1903 1Buse1 Bende o durum vardı, adetim geçirmişti ama adet olacakmışım gibi ağrı oluyordu ara ara bende 7 gün geçtikten sonra test yapmıştım, sabah yap istersen evde bi test son kan falan verirsin çıkar sonuç orda🙏
Adakiz44 1Buse1 canım benim de 7 hazirandıı dün hamile olduğumj öğrendim 212.6 değerle inşallah seninde vardır rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍❤️
1Buse1 Güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim benim eşim askeri personel sıriyede 7-8 ayda bır gorusuyoruz yanı her denemeden sonra o kadar beklıyoruz ve eşimde sperm hareketsızlıgı vardı ilaca basladı bır ay oldu kendimide cok ümitlendirmek istemiyorum ama yarın yapıcam ve yazıcam buraya teşekkür ederim ❤️
kaderbylozturk Kız yapsana ne beklıyorsun o sabah yada akşam farketmez varsa zaten cıkacaktır benım gecmeden bakmıstım silik cıkmıstıkı senın baya gecmıs hadi bakda haber et ınsallah hamılesındır ya
1Buse1 Günaydın kızlarr test yaptım negatif çıktı ama adet te olmuyorum anlamadım ben bu işi normalde gecıkmez
MinikBrokoli 1Buse1 günaydın canım , stresten yada ilaç kullanıyorsan regl gecike bilir , aç karnına maydonoz suyu içince regl çözdürürsün. Regl düzeli olması çok önemli
bnutrk 1Buse1 belki geç yumurtlamışssındır canım geç döllenme olur. Benimde 3 gün önce adet olmam lazımdı. Ama Ovulasyon yaptığım için biliyorum adet olmama 6 gün kala yumurtladım. Geç döllenme oluyor
Fasulyeninannesi- 1Buse1 Bende 5 günden sonra yapmistim pozitifti bi dene cubuk test varsa kesin cikar
Fasulyeninannesi- Flyderndkk O agri hamileyken bile oluyo ozellikle adet zamani oluyo ama adet olamadigin icin bi sure sonra geciyo normal yani
Safiyenurrr 1Buse1 bende 4 güm gecikme ile test yaptim direk çift çizgi çıktı sonra kam verdim sende test yap bence
Damla-yzc 1Buse1 bence de hemen yap benim çok düzenliydi regl tarihlerim. 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı. 😂