Kızlar hayırlı bayramlar öncelikle. Ailem Ankara da olduğu için Ankara da doğum yapmayı düşünüyorum. Yakın zamanda Gülhane hastanesinde doğum yapan var mı aranızda memnun kaldınız mı acaba?
GATA
⬆️⬆️⬆️
⬆️⬆️⬆️
Muallime_97 3 sene önce yaptım yine orada yapacagim
haklisinesracim memnun kaldınız mı ebelerin hemşirelerin tavırları nasıl oluyor
Muallime_97 Ben memnun kaldım tavır olarak bilemiyorum açıkçası yani normal doğum yaptım sancılı bir süreç malum çok da fazla hatırlayamıyorum ama azarlayan ters konuşan kızan biri yoktu herkes işini yapmaya çalışıyordu. Sancı odasında birden fazla kadın olabiliyor görmüyorsun arada perdeler var herkesin yatağı ayrı ama aşırı bağıran biri olursa sesini duyabiliyorsun. Ebe çok bağıran bir kadına gidip bebeğini strese sokuyorsun kakasını yapabilir sen bu kadar bağırırsan gücünü de kaybedersin doğumun zor olur sabırlı ol eğil kalk falan demişti. Bana bir şey diyen olmadı kendi capimda nst ye bağlanmış sancımı çekiyordum gelip gidip alttan muayene ediyorlardı o muayene acıtmıyor zaten o bölge açıldığı için. Telefonu teslim etmemizi istemişlerdi telefon kullanmak serbest değildi yani, su isteyince getirdiler mesela bazı devlet hastaneleri doğum ameliyata dönebilir diye su vermek istemiyorlarmis mesela burada öyle yapmadılar. Doğum için getirdigin çantanı ve telefonunu alıyorlar sen kendinle başbaşa kalıyorsun.
haklisinesracim çok teşekkür ederim Allah razı olsun peki sanci çekerken yurumenize izin verdiler mi yoksa odanın içinde mi hareket ettiniz malum sancılar insanı yerinde durdurmaz
Muallime_97 sancılarda nst ye bağlı oluyorsun ama arada çıkıp yürümene müsade ediyorlar. Ben nstden çıktığım zaman gebe okulunda öğrendiğim hareketleri yapıyordum. Zaten akşam 9 gibi düzenli sancılarım girmeye başlamıştı 10 dk da bir saat gece 1 de doğum yaptım. Yani 10-11 gibi arada nst den çıkıyordum rica edince çıkartıyorlardı lavaboya vs gitmek gerekebiliyor sık sık.
haklisinesracim kusura bakmayın gata dan randevu alacağım da memnun kaldığınız bi doktor olmuş muydu?
Muallime_97 en son 7 ay önce komşumuz orada doğum yapmıştı. ilk doğumunu zübeyde hanımda yaptığından çok pişmandı ben de hastane arayışı içindeydim keçiörende ikamet ediyorum lokman hekim bana 5 dk uzaklıkta komşularımız orası çok kötü sincan lokman hekim daha iyi verdiğin paraya değmez dediler doğum yapan komşum da ben gatadan çok memnun kaldım istediğim zaman özel odaya aldılar ücreti mukabilinde tabii ki. hemşireler ve doktorlar ilgiliydi asla bağırma çağırma olmadı ben çok memnun kaldım demişti o yüzden başından beri gatada takipliyim oraya gidiyorum. ilhami gülden takipliydim başlarda ancak son haftalarda kendisinden asla randevu bulamadığım için ben de hangi doktora bulursam ona gidiyorum şu sıralar inşaallah doğuma bari o denk gelir çünkü gatanın eski doktorlarından biri ve aşırı saygılı ve iyi biri kendini ve farkını anında ortaya koyan bir doktor emeklerine sağlık anlayacağınız şimdilik gata için benim nezdimde ve çevremin nezdinde kötü giden bir durum yok ben stajımı da orada yapmıştım her daim bana yakın gelir doğumumun da orada olmasını isterim
Verasmommm çok teşekkür ederim bakiyim varsa ona alıyım o zaman
Muallime_97 ben bulamamıştım 1 hafta öncesinde siz şansınızı deneyin belki bulursunuz test zamanlarımda korktuğum zamanlarda hep ona denk geldim ve hep de şansıma iyi sonuçlar alarak ayrıldım yanından insanı rahatlatan bir doktor sağolsun
Muallime_97 İlhami gül ve Ayça Tuncel hanım iyi ilgileniyorlar
Muallime_97 canım sen GATA’ya değil şehir hastanesine git sancını kendi tek odanda çekiyorsun hemşireler çok iyi Doğumdan sonra da tek odada kalıyorsun çantan telefonun herşeyin yanında,refakatçıda yanında oluyor ..ben çok memnun kaldım
Keşke yine Ankara’da olsamda GATA da
Doğum yapsam ebesi doktoru çok ilgiliydi doğumda herhangi bir sıkıntı yaşamadım Allah hepsinden razı olsun inşallah malesef tayin sebebiyle artık orda değilim 🫥 hayırlısı olsun diyeyim ama cidden GATA çok iyi bir hastane memnundum
haklisinesracim çok teşekkür ederim
Sinemakty aslında aklımda şehir hastanesi vardı. Ama kardeşim eylül de orda doğum yaptı dediginiz gibi odada tekti telefonu vardı ama doğumda ebeler hemşireler azarlamışlar bağırmışlar o yüzden cok pişman orda yaptığına herkesin karşısına aynı insanlar çıkmıyor ama ben yine de riske atmak istemedim
Muallime_97 doğrudur canım hayırlısı olsun