Muallime_97 Ben memnun kaldım tavır olarak bilemiyorum açıkçası yani normal doğum yaptım sancılı bir süreç malum çok da fazla hatırlayamıyorum ama azarlayan ters konuşan kızan biri yoktu herkes işini yapmaya çalışıyordu. Sancı odasında birden fazla kadın olabiliyor görmüyorsun arada perdeler var herkesin yatağı ayrı ama aşırı bağıran biri olursa sesini duyabiliyorsun. Ebe çok bağıran bir kadına gidip bebeğini strese sokuyorsun kakasını yapabilir sen bu kadar bağırırsan gücünü de kaybedersin doğumun zor olur sabırlı ol eğil kalk falan demişti. Bana bir şey diyen olmadı kendi capimda nst ye bağlanmış sancımı çekiyordum gelip gidip alttan muayene ediyorlardı o muayene acıtmıyor zaten o bölge açıldığı için. Telefonu teslim etmemizi istemişlerdi telefon kullanmak serbest değildi yani, su isteyince getirdiler mesela bazı devlet hastaneleri doğum ameliyata dönebilir diye su vermek istemiyorlarmis mesela burada öyle yapmadılar. Doğum için getirdigin çantanı ve telefonunu alıyorlar sen kendinle başbaşa kalıyorsun.