esrab_dgn123 geçiyor bazıları hemen bazıları 1 hafta 10 gün sonra sıcaklarda etkili tabiki de
Ben yeni öğrendim bu bilgiyi çok fazla ekmek makarna pilav yemek de şişliğe neden oluyormuş. Ben aşırı düşkünüm ve ayalalrim ellerim hiç inmedi şişliği o kadar su içiyorum tuz yemiyorum yürüyüş yapıyorum. Karbonhidrat fazla varsa eksiltmekte fayda var diye düşünüyorum
esrab_dgn123 37+4 den sesleniyorum ayaklarım ellerim acayip şişti ve beni çok rahatsız ediyor hayırlısı ile doğumdan sonra geçer inşAllah ya 🤦🏻♀️
esrab_dgn123 33 haftadan selamlar 😩😩 ellerim ayaklarım böyle 🥺🥺
Zanaservan Canım bol bol limonlu su iç, her akşam bir bardak suya bir tane limonu sıkıp içip öyle yat, limon ödemi ve enfeksiyonu atar, tansiyonu düşük tutar, biraz rahatlarsın
Zanaservan benimkide aynı zorlanıyorum artık
esrab_dgn123 35+3 ün bende de dün ilk defa şişmeler başladı🥹mayalı poğaça gibi ayaklarım bu haftalarda bence normal tansiyonunuzda takip edin tabi benm tansiyonlarım normal şuan
Moonlight38 faydası olacaksa tabi içerim artım yürğmekte zorluk çekiyorun
Moonlight38 bebeğe zararı olmayacaksa içerim valla yeterki rahatlayayım 🥺
esrab_dgn123 tabi ki oluyor, muhakkak dene
Moonlight38 dogumdan sonra geçer ama demi kalmaz
esrab_dgn123 Tabi canım, doğumla birlikte 10 kilonun gittiği söyleniyor. Sonrasında bebekle ilgilenmek, yoğun tempo derken sürekli hareket halinde olunduğu için bir iki ay içerisinde hamile kalınan kiloya dönüş oluyor
Zanaservan Olmaz canım, limonun faydası var zararı yok. Ödemi, enfeksiyonu atarsın, tansiyonun yükselmez.
esrab_dgn123 hiç bişe geçirmiyor bende 36+4 haftalığım soğuk suya tutuyorum ayağımı yüksekte tutuyorum yürüyorum hiç bi şekilde geçmiyor doktorum hava sıcak olunca ödem daha çok toplanıyor diyor en az 3 litre su içiyorum ben geçmiyor
Moonlight38 bu rahatlattı beni işte inşallah bendede öyle olur