Cgdm-altnkr bakalım kim once doğacak 😄 normalmi sizin sezeryan mi dusunuyorsunuz
37.hafta şiddetli batma
Brcnbysl benimki kasıklarimda degil canim tam vajinamda disa dogru olan kisimda ve ic kisminda böyle batma oluyor çok siddetli sanki kalin iyne aniden batiriyorlar
Zeyneponur 37+6 2 gündür bendede çok var hatta yuruyemiyorum vajinamdaki ağrıdan
Cgdm-altnkr Ben de 37+3’üm bugün. Dün sağ kasığımda oldu benim de arada kramp şeklinde batma. Dinlende ve evin içinde hafif yürüyünce geçti.
Zeyneponur sezeryan benim 2.gebeliğim. 22sine gün aldık ama sanki beklemicek 😀
hdemirr86 evet dinlenince geçiyo bide aniden kalkınca kötü oluyo.
Cgdm-altnkr 22 si baya geç bizim haftamıza gore bencede erken gelir bende 38 den sonra her an gelir gibi hissediyorum bakalım mutlaka haber ver banada 😄
Cgdm-altnkr aynen canım aniden kalkinca cok kotu oluyor
Zeyneponur 37+2 yim bende de aynı şeyler var sanki bıçak saplanıyor oraya 😔 sezeryan olmak istiyorum 38 hafta da alsa doktor erken mi
Zeyneponur bencede 22 si 39 oluyo o kadar durmaz gibi 😀 olur olur söylerim 😀
Cgdm-altnkr bende 37+3 üm benımde vajinal bölgeme iğne batırıyolar gibi oluyor cocuk hareket ettıkce demekkı herkez aynı sorunu yasıyor normal herhalde
Snm67 aynen canım posttan sonra normal oldugunu düşündüm ben enfeksiyon mu var diye düşünüyordum demkki haftamizla alakali
Zeyneponur enfeksiyon olsa yanma falan olur akıntıda değişiklik olur gibi ole bı sorunum yok cok sükür arada bır bı kac gündür anıden iğne batırıyolar doktorda ızınde ınsan korkuyor dogum olcak dıye
Snm67 bende diyorum aha geliyor galiba surekli diyorum acaba acilma falan oluyormu oyle olunca
Zeyneponur inan canım hıc bır fıkrım yok ılk gebeliğim 35+5 de oldu bole seyler yasamadan dogurdum o sebeple bende bilmiyorum neden kaynaklı acaba ama bu hafta cok net hıssettım karnımın düştüğünü herhalde dogum kanalına gırdıgı ıcın baskı yapıor sınırlere
Snm67 bencede normal artık büyüdü ve baskı yapıyolar herhalde. Şimdide mesela belim agrıyo 🙄 hiç bişey yapamıyorum evde..
Zeyneponur 38+0 rahim ağrısı batma bel ağrısı ishal iç bacak ağrısı hepsi vardı ama düzensiz acile gittim hiç açılma vs yoktu sancı da yoktu . İki haftadır böyleydi yani şimdi ara ara rahimde bıçak gibi keskin ağrı oluyor alıştım artık ara ara gelen ağrılara ilk etapta tırsmıştım. Tabi sen takip et düzenli olursa bebek geliyo demekmiş.
ruveydataskin sağol canım teşekkür ederim 🤲💞
Zeyneponur tabii ki normal ilk gebeliğimde artık bebek ağırlaştı aşağı doğru indikçe o ağrı ve batmalar çok çok normal