Zeyneponur Kızlar merhaba suan 37+4 um vajinada ozellikle sol tarafinda aniden gelen iyne batmasi gibi siddetli bir agri oluyormu sizdede acaba sebebi nedir normalmi bu ayda
Cgdm-altnkr Zeyneponur aramızda 1 gün var 37+3 üm. 🌸 Aynısını sabahtan beri Bi kaç kere bende yaşadım.
hdemirr86 Cgdm-altnkr Ben de 37+3’üm bugün. Dün sağ kasığımda oldu benim de arada kramp şeklinde batma. Dinlende ve evin içinde hafif yürüyünce geçti.
Snm67 Cgdm-altnkr bende 37+3 üm benımde vajinal bölgeme iğne batırıyolar gibi oluyor cocuk hareket ettıkce demekkı herkez aynı sorunu yasıyor normal herhalde
Zeyneponur Brcnbysl benimki kasıklarimda degil canim tam vajinamda disa dogru olan kisimda ve ic kisminda böyle batma oluyor çok siddetli sanki kalin iyne aniden batiriyorlar
Zeyneponur Cgdm-altnkr 22 si baya geç bizim haftamıza gore bencede erken gelir bende 38 den sonra her an gelir gibi hissediyorum bakalım mutlaka haber ver banada 😄
Haticeask Zeyneponur 37+2 yim bende de aynı şeyler var sanki bıçak saplanıyor oraya 😔 sezeryan olmak istiyorum 38 hafta da alsa doktor erken mi
Zeyneponur Snm67 aynen canım posttan sonra normal oldugunu düşündüm ben enfeksiyon mu var diye düşünüyordum demkki haftamizla alakali
Cgdm-altnkr Snm67 bencede normal artık büyüdü ve baskı yapıyolar herhalde. Şimdide mesela belim agrıyo 🙄 hiç bişey yapamıyorum evde..
Snm67 Zeyneponur enfeksiyon olsa yanma falan olur akıntıda değişiklik olur gibi ole bı sorunum yok cok sükür arada bır bı kac gündür anıden iğne batırıyolar doktorda ızınde ınsan korkuyor dogum olcak dıye
Zeyneponur Snm67 bende diyorum aha geliyor galiba surekli diyorum acaba acilma falan oluyormu oyle olunca
Snm67 Zeyneponur inan canım hıc bır fıkrım yok ılk gebeliğim 35+5 de oldu bole seyler yasamadan dogurdum o sebeple bende bilmiyorum neden kaynaklı acaba ama bu hafta cok net hıssettım karnımın düştüğünü herhalde dogum kanalına gırdıgı ıcın baskı yapıor sınırlere