2prensesannesiiii beyzamci ben nisanda kürtaj oldum kalbi durdu 7 haftalıkti sonra 1 regl oldum kimyasal oldu o da embriyo oluyor rahme gidiyor ama sağlıksız olduğu için yerleşemiyor vücut adet yoluyla atıyor kendi kendine
bnutrk 2prensesannesiiii 18 19 20 bugünlerden birinde olmam lazım. Ben geç yumurtladığım için adetim gecikti bugün gecikmemin 7.günü şimdi kesin hangi gün olur kestiremiyorum☺️Ama 20 sine kadar olmazsam 21 de test yaparım
karpuzz bnutrk hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşllah canım ne gibi belirtilerin vardı:) benimde yarın bat tarihim geçen ay 20 sinde olmuştım benim pek belirtim yok sadece sağ göğüs ucumun rengi mor gibi oldu koyulaştı
2prensesannesiiii bnutrk kısmet ya🥲🥰 inşallah hayırlısıysa olsun artık değilse olmasın diyorum sağlıksız gebeliklerden dolayı
minigiminannesi03 beyzamci aynisi bende 7 gün geçmesini bekliyorum 2 gün geciktim bakalim acaba tutundu mu diye merak ediyorum test yapmaya korkar oldum dusukten sonra
bnutrk 2prensesannesiiii aynen canım en önemlisi o Rabbim hayırlısıyla versin geç olsunda güç olmasın 🤲🧡
minigiminannesi03 beyzamci büyük ihtimalle hamileyim çünkü adetime 4 5 gün kala kusmaya başlamıştım suan hala geciktim 4 5 gün oldu cuma günü artık test yaparim surda 2 gün daha beklemek istiyorum
bnutrk karpuzz Sağolasın canım. Sarı tonlu akıntım oluyordu yumurtlamadan 3 4 gün sonra başlamıştı. Ara ara kasıklarımda batma sancı gibi birşeyler hissediyordum birde 3 4 gündür göğüslerimde acıma oluyordu
karpuzz bnutrk hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşallah banada dua et bende burda yeniyim bu ay ilk defa 2 gün önce sağ göğüs ucum rengi koyulaştı hiç olmazdı bende bir umut