haticenurrr Onekim biraz daha bekle öyle ver canım bende asla gecikmezdim ilk defa gecen ay 2 gün geciktim. 5-6 gün gecikme olursa yeniden dene kuzum
Onekim haticenurrr beklemedeyim kuzum valla sabah kaset test yaptım negatif yani doktorlar da yok 19una randevu bulabildim bakalım nasip inşallah hamileyimdir
haticenurrr Onekim insallah canım ya gec döllenme ise kasette cıkmaz zaten, testlerede güvenmiyorum gecen ay pozitif gördüm ama kanda cıkmadı. benimde regle 6-7 gün var beklemekten baska çare yok🙏🏻
Onekim haticenurrr aynen canım 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum bugün kasiklarim ara ara batıyor gibi oluyor akıntım fazlalasti beklemekten başka çaremiz yok sabr 🤲
beyzamci https://share.icloud.com/photos/06dxQbnRC2D6BW_Y9KIgoolkg Bu pozitif mi demek arkadaşlarr???
gunesveguney beyzamci ay evetttt bende ilk hamileliğimi bununla öğrenmiştim ne kadar var adetine? Kan testi ver hemen sağlıkla artar inşallah
beyzamci gunesveguney 4 gün var daha ben inanmadım tekrardan yaptım aynı çıktı umarım doğrudur dua edin 🙏🏻🙏🏻 https://share.icloud.com/photos/07dXbgMrjvn_us9a--DLbhCoQ
2prensesannesiiii beyzamci ya maşallah🧿 bide çikolata istiyor musun kriz geliyor bana çikolata krizi 2 gündür tatildeydim dün döndük bir yere gidince kocam bişey istiyor musun diyor çikolata al bana diyorum dün vardık eve yok boyu ekşime tuttu başka belirtim yok adet olmam inşallah 🙏🏻
bnutrk 2prensesannesiiii dün akşamdan beri göğüslerim acıyor akıntımında rengi açılmaya başladı ilk zamanki gibi sarı değil
2prensesannesiiii beyzamci ya işte 😂😂 adet olacaksam çikolata krizine giriyorum genelde😂 adetime 5 gün var sabah ilişki oldu bugün 16 sı 8 i olmuştu en son şimdi gebelik ihtimali var mıdır girilen ilişkide 5 gün kala olur mu
bnutrk 2prensesannesiiii 18 19 20 bugünlerden birinde olmam lazım. Ben geç yumurtladığım için adetim gecikti bugün gecikmemin 7.günü şimdi kesin hangi gün olur kestiremiyorum☺️Ama 20 sine kadar olmazsam 21 de test yaparım
2prensesannesiiii beyzamci tabi değerlendirdim ama geçen ay kimyasal oldum ya o yüzden olmayada bilir adet olursam adetliyken foliküllere bakılacak fsh ya