Progestan zaten hap olarak kullanıldığında bu etkileri yapar. Fitil olarak kullanırsanız bu yan etkileri çok çok aza indirirsiniz, bende sadece sivilce ve kızarıklık yaptı
Protestan ve halsizlik
asetonluoje ben canın maf durumdayım o uykuyu uyumadan adım atamıyorum
asetonluoje Ben fitil de kullanıyom ilaçda.Önceler ilaç beni çook halsiz yapardı.Ama şimdi iyiyim.Yani gitdikce vücudumuz progestrona uyğunlaşır
28 haftadayim inan sabah akşam.aliyom perişan ediyor vajinadan fitil olarak alınınca böyle yapmiyor
asetonluoje Evet benimde öyleydi uyudum hep o süreçte
asetonluoje bende öyleyim her defasında öyle oluyor, sarhoş gibi hissettiriyor
asetonluoje progestan demek istediniz sanırım ben günde üç defa içiyorum resmen bayılıyorum uyumak değil o gerçekten bayılmak ve uyumazsam resmen sarhoş oluyorum
asetonluoje fitil olarak da alınıyor. Ağızdan alınca banada öyle yapıyordu şu an fitil olrak alıyorum fazlası geri akıyor ama yan etkisi yok. Danışın..
asetonluoje ben fitil istemediğimden 10 gün ağızdan aldım, yatmadan bir saat evvel alıyodum ne dert kalıyodu ne tasa😁
Deletedmom727272 günde 2 kere kullanmam gerekiyor 🥺
Huriye1996 aynı etkiyi sağlıyor mu acaba ? Nedense bana ağız yoluyla daha etkiliymiş gibi geliyor
teacherozlem evet yazım hatası olmuş 🙈
Bebekdelisi ben de aynen öyle. İçiyorum yarım saat içinde uyuyakalıyorum en az 2 saat ölü gibi uyuyorum
asetonluoje yan etki yaptığı için öyle hissediyor olabilirsiniz ama fitil olarak daha etkili ve günlük akışınızıda bozmuyor etkileri ile.
asetonluoje haydiii🥺🥺 kötü olmuş o zaman diğer seçenek fitil kalıyor😔
asetonluoje sabah öğle akşamdı dr yalvardım sabah aksam yaptı ama pertım fitil olarak vermıyor da
Ben fitil olarak kullanmadım emin olamıyorum çıkar vs diye yaklaşık 4,5 aydır kullanıyorum suan 6 aylığız. 3 kez 200lük hap her günde 50lik iğnesini oluyorum. Daha vücudum yeni alıştı İnan. Başta kullanırken annemler gelip uyandırıyordu yasıyo Muş’un diye günde abartısız 18 saat uyuyordum
Kac haftada kullanmaya basladiniz acaba ben 4 haftalik hamileyim 1 dusugum oldu doktoruma hamile oldugumu soyledim hemen gunde iki tane basla dedi daha keseyi gormeye gitmeden basladim sorun olmaz dimi
Minnakmomo 5 haftalıkken başladım ben progestana , 9 haftalığım şuan. Doktor 3 ay bitene kadar devam etmem gerektiğini söyledi