asetonluoje Merhabalar 7 haftalık hamileyim 1 aydır Protestan kullanıyorum. Böyle bir halsizlik olamaz kızlar. İnanın içtikten sonraki 1 saatte resmen uyumuyorum bayılıyorum. Oldu ki uyanık kalırsam da hiçbir şey hatırlamıyorum aynı sarhoş gibi oluyorum. Bu şekilde yan etki gören var mı🐣
Aise44 asetonluoje doktorunuza danışıp fitil olarak kullanın ben fitil olarak kullanıyorum gayet rahatım
hayallliiim asetonluoje ben fitl olarak başladım kahverengi leke vardı somra pembe oldı bir kere agısa döndük ölüyorum
Babytwo2 asetonluoje bende baş dçmöesi de yapıyor. En son shot içki içtiğimde kafamın öyle iyi olduğunu hatırlıyorum 😂valla dün bıraktım ne leke geldi ne bişey İnan anlamadım ya ben bu işten .
cigdeeemm Progestan zaten hap olarak kullanıldığında bu etkileri yapar. Fitil olarak kullanırsanız bu yan etkileri çok çok aza indirirsiniz, bende sadece sivilce ve kızarıklık yaptı
asetonluoje Bebekdelisi ben de aynen öyle. İçiyorum yarım saat içinde uyuyakalıyorum en az 2 saat ölü gibi uyuyorum
QUEEN088 asetonluoje Ben fitil de kullanıyom ilaçda.Önceler ilaç beni çook halsiz yapardı.Ama şimdi iyiyim.Yani gitdikce vücudumuz progestrona uyğunlaşır
Pasalarimmmmm 28 haftadayim inan sabah akşam.aliyom perişan ediyor vajinadan fitil olarak alınınca böyle yapmiyor
teacherozlem asetonluoje progestan demek istediniz sanırım ben günde üç defa içiyorum resmen bayılıyorum uyumak değil o gerçekten bayılmak ve uyumazsam resmen sarhoş oluyorum
Huriye1996 asetonluoje fitil olarak da alınıyor. Ağızdan alınca banada öyle yapıyordu şu an fitil olrak alıyorum fazlası geri akıyor ama yan etkisi yok. Danışın..
asetonluoje Huriye1996 aynı etkiyi sağlıyor mu acaba ? Nedense bana ağız yoluyla daha etkiliymiş gibi geliyor
Deletedmom727272 asetonluoje ben fitil istemediğimden 10 gün ağızdan aldım, yatmadan bir saat evvel alıyodum ne dert kalıyodu ne tasa😁
Huriye1996 asetonluoje yan etki yaptığı için öyle hissediyor olabilirsiniz ama fitil olarak daha etkili ve günlük akışınızıda bozmuyor etkileri ile.
Bebekdelisi asetonluoje sabah öğle akşamdı dr yalvardım sabah aksam yaptı ama pertım fitil olarak vermıyor da