Aag06 Ada9y akintinin seffaf harici her turlusu biseyin habercisidir kesinlikle Mutlaka doktora gorunmelisin burda yat dinlen diyene aldanma ilk isin doktora sormak olsun
Arzu_uu Ada9y çok riskli bırsey ben iki kere yaşadım ikisinde de önce kahverengı akıntı daha sonra kan geldi düşük tehlikesi olduğunda kanama yerı açıyor ve kahverengı yada ardından kan gelıyor iğnelerle ve fitille durduruldu çok zor bırsey geçmezse doktora git canım
Bebekdelisi Ada9y ben yaşıyorum 6,5 haftadan beri 10 haftalığım her gelmede dr çağırıyor muayne ediyor canım mutlaka onemlı diyor
Cgrunul Ada9y benim oldu bugün 8+1 im iki gündür kahverengi akıntım oluyo doktora gittiğim kese bebek çok iyi kalbin dnledik çok şükür. Kese etrafında kanama alanı vs de yok Allah’a şükür. Ama devam ediyo bugün tekrar gittim pruloton Depot iğne yaptı devam ederse haftada 1 yapalım dedi
zehraaaktas Ada9y acile git koyu renk akıntıların hiçbiri normal değil ha yerleşme kanaması olabilir belki ama sen yine de git ne olur olmaz
zehraaaktas Ada9y inşallah olmaz geç döllenme de olabilir bu yüzden yerleşme kanaması da olur haber et merak ederim