Hep okurdum herkeste farklı farklı hikayeler dedim ki birde benden dinleyin.hamisler doktorumla 37+6 da bebeğimi almaya karar verdik kilosu 3.5 civarıydı ve erken gelmek istiyordu bende basurumdan dolayı sezeryan istiyordum keşke basur acısı yasasaymisim.iste şöyle rahattı böyle prensesler gibi doğurdum şöyle ayağa kalktım nasıl oluyor da sezeryan olmuş kadinlar bu kadar rahat atlatmış anlamış değilim.okuduklarimla rahatlıyordum ama işte hikayem..önce damar yolu açılıyor serum takılıyor malum aç ve susuz gidyorsun hastaneye tansiyon sorunu yaşama diye serum takıyorlar ardından ameliyathaneye giriş ve spinal iğne biri omzuma çöktü kafam önde belden iğne vuruyorlar acımadı desem yalan olur acıdı ve uzun sürdü gibi hissettim zaten anında uyuşukluk ve operasyon başlar çok kısa sürede bebeğim çıktı ağlamaya başladım tabi bu arada doktorum bende miyom olduğunu ve büyük olan iki tanesini aldığını söyledi iyi yapmışsınız hocam dedim ama iki kat sezeryan olmuş gibi olacaksın ama geçecek ağrıların dedi.dikisler bitti ve çıktık.odaya giriş ayağa kalkma olayı var biliyorsunuz Allahım o nasıl bı acı sanki organlarım yere dökülecek kambur yürüyorsun istemsizce hayır dedim miyomlardan dolayı mı ama koridorda benden beter kadınlar vardi hepsi kambur yürüyordu ve çok küçük adımlarla yürümek çok önemliymiş arkadaşlar ben o gece kendi başıma bile acılar içinde kivaranarak yürüdüm ama ilk yuruyusumde yatağa tekrar yattıktan sonra tansiyonum düştü ve soğuk terler döktüm ölüyorum sandım. Ağrılarımla uğraşırken bide emzirme olayı var biliyorsunuz kolostrum geliyormuş Allah’tan benden hemen kakasını çişini yaptı oğlum ama ikinci gün yeteri kadar beslenmesi oğluşum ve ek mamaya başladık hem meme hem mama 5 gün sütüm dolana kadar böyle devam et dedi doktor.haa tabi bir de gaz çıkarma olayimiz var Allahım çıkmıyor sabaha kadar kivran dur organlarım yer değiştirdi bağırsaklarım çalışmayı bıraktı sanki çıkmıyor bişe icirdiler sabahında çıksın diye ama.malesef etki etmedi ishal olmadım sonra lavman yaptılar ona rağmen az bişe tuvalete çıkabildim ama buna da şükür hastaneden ancak öyle çıktık iki gün boyu gaz sancilariyla uğraştım o kadar kötü biseki bı şurup var onu içip 2.gunumde Allahım nasıl rahatladim nasıl iyi geldi .bu arada şuan 4.gunumdeyim 2.ve 3.gun çok iyiydim ayaklandim gezdim yürüdüm her şeyi yapabildim hatta iş bile yaptım ama bugün baya agirlastim doktorum normal dedi 4.gun kötü olursun demişti zaten.neyse işte miyomlarim alındığı için aradan çıktığı için mutluyum ama suanki aklım olsa kesinlikle doğum sancısı çekmeye razı olurdum tavsiyem normal doğumm evet onunda kötü taraflari var ama her şeyin doğalı makbul keyfi olarak sezeryan seçmeyin arkadaşlar