Kızlar kahvaltı için geç bir saat biliyorum ama eşim gece çalıştığı için 2’den önce kahvaltı yaptığımız çoook nadir 😅 o yüzden şimdi sizden kahvaltıya hazırlamak için 1 adet sıcak önerisi istiyorum. Ben ikisi arasında kaldım o yüzden anket ekliyorum ama siz başka bir şeyler önerirseniz sevinirim teşekkürler 🥰 sucuk, sosis, salam ve et içeren şeyler şuan tüketemiyorum o yüzden onların olduğu tarifler olmazsa da sevinirim öpüyorumm sizi🥰

Hangis?

Muhlama
Patatesli yumurta

Yumurtalı ekmek olabilir ya da donatesli biber kavurma da hoş oluyor sofrada, üff pişi ya ama hazırlığı uzun sürer bugün için

Deletedmom727272 pişi falan hazırlarım aslında pratik geliyor bana. Yumurtalı ekmek bu ara çok yaptım farklılık olsun istiyorum. Domatesli biber nasıl bir şey tarif alabilirim😊

Minigim38 patatesli yumurtadan daha mı farklı yapılıyor omlet pek yapmadım o yüzden bilmiyorum 🙈

Deletedmom727272 ben yapıyorum bunu bazen biberlerim acı olduğunda sosa çeviriyorum kahvaltılık 😂 ama kahvaltının vazgeçilmezi bazende koca koca doğrayıp Menemen bile yapıyorum 😂😂

mmihri hangi peyniri kullanıyorsun çeçil mi kaşar mı yoksa kolot mu😂 ben kolotsuz beğenemiyorum mıhlamayı

Meliyyke yağ çekmeyen pişi yapanbilirsin cnm birde patatesleri baharatliyip yuvarlak kesip fırına vere bilirsin e kahvaltılık çeşidi ylkoyarsin yumurta başlarsın güzel çayını demle meyve suyu koy oh daha ne olsun 😅 patatesli yumurtayı sebzeli yapa bilirsin üzerine kaşar rendeleye bilirsin

Meliyyke anneannem trabzondan getirmişti bilmiyorum ki ne peyniri 🤷🏼‍♀️😅 bana tiftikleyip koydu buzluğuma, bende çıkarıp yapıyorum 😂