FBK-DUZGUN freeconmom Ben normalde özel takipliyim 19. Haftamda Adlen Hanıma ( Adlen Kelebek Genç ) gittim kan testi vs için çok tatlı iyi bir doktor hamilelikten öncede gitmiştim bir kaç kez memnun kaldım fakat devletin ultrason cihazları baya kötü ben ikizlere hamileyim bir kız bir erkek ve ikiside kız dedi rahimde kısalma var dedi ve ölçümlerde gerilik vardı ama bunlar tamamen cihazla alakalı sıkıntılar doktor olarak öneririm ama imkanınız dahilinde 2 ayda bir de olsa özele gidin derim
FBK-DUZGUN freeconmom Daha iyi şehir hastanesi hem perinatologda var detaylı ultrason istendiğinde ordan yönlendirme yapıyolar ben 1500 tl verdim detaylıya ablama 2 kere ücretsiz girdi şehir hastanesinde orda takipli olursanız bu masraftanda kurtulursunuz
FBK-DUZGUN freeconmom Yani doktora sürekli orada giderseniz bütün tarama testleri ve detaylı ultrason yapıyorlar ama dışardan giderseniz zor
hhacerozer Edirne keşanda oturuyorum çorlu bir buçuk saat bana vatan hastanesi erson beye gidiyorum çok memnunum ay sonu doğumum var 9 ay boyunca bi sıkıntı olmadı tavsiye ederim düzenli gittiğinizde zaten randevuyu da düzenli almış oluyosunuz sıkıntı olmuyor