Akrep17 Aysunnn1907__ benimde hiç yoktu 8 haftalık oldum su içip suyu cıkarıyodum ve halla öyleyiiim 10+2 ..🤮🥲
Akrep17 Eldgrn bende kilolu hamile kaldım 108 kiloydum hamile kaldıgımda sadece gram almışım zaten bulantım oldu için hiç bişey yiyemiyorum et salam yumurta meyve suları parfüm deterjanlar coook mide bulantısı yapıyor bende akşam eşim parfüm atınmış gece 1 kadar balkonda durdum 🤮
Bebegimizolsun Aysunnn1907__ 4 haftalıkken vardı benim bulantı kusmam Şuan 6 haftalığım bulantı var ama kusamıyorm sürekli pis pis bulanıyor kusturmuyor nefret ediyorum kusunca insan rahatlıyor ama kusma hissi yok sürekli bulantı Böyle olan varmı ya kusma hissi olmayıp sürekli bulantısı olan
Aysunnn1907__ Bebegimizolsun benimde 4-5 haftalıkken vardı bulanıyordu ama kusamıyordum. Şimdi 2 gündür o da gitti.
EBC Bebegimizolsun bende öyleyim canım 6 haftalık iken başladı 8 haftayız sürekli bulantı iştahsızlık hiçbir şey yiyemiyorum 3 kilo vermişim
ilkheyecanim96 Aysunnn1907__ 8 de başladı 19 da bitti hiç bitmeyecek gibiydi çok zor bi süreçti koku hassasiyetim çok fazla vardı
1Ada1 Aysunnn1907__ kız başlamasın🤣 benim 8. Haftada başladı aman diyim öyle böyle bişey degil bulantı🤮
Rabiakltk5 Eldgrn kız daha ne istiyon ben 6+3 3 gündür oldum dirildim açlıktan bayilcam bulantım yüzünden hicbisey yiyemiyorum
Eldgrn Rabiakltk5 🤣🤣🤣 kız bulantı yok diye seviniyorum ama iştahım çok kilolu kalınca hamile kilo almak istemiyorum ilk aylarda bendede 7+5 im 3 kilo aldım düşün kiloda var kilo bebeğe gitse hiç sorun değil alayım ama ona da yaramıyor yoksa kusmadıgıma memnunum
ipksu Bugün 6 haftalık oldu, bulantı çok kötü hiç geçmiyor kusuyorum sürekli, doktoruma yazdım. Prilam Dr 10 mg önerdi 1 tane içtim az önce umarım iyi gelir. Çünkü çalışıyorum işe giderken nasıl olucak bilmiyorum :(