3prens71 şuan zaten bel ağrısı çektiğim için sonradan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Çoğu kişi çevremden aynı şeyi söylüyor zaten ağrı oluyor diye

Denizz97 bana belimden iki tame igne vurdular uyusmayinca genel uyuttular.bel agrisi falan olmadk cok sukur.ama risk almayn bence.direkt genel anestezi olun

3prens71 devlet hastanesi kabul ediyor oyle birsey yok.beni genel uyutun diyince yapiyorlar.

Eylul2019 sordum ben maalesef kabul etmediler bn troıd hastasıyım onunlada alakalıymıs galıba genel alamazsın dedıler

Denizz97 4gunluk anneyim ☺️ belden uyusturuldum bol bol sade kahve ictigin zaman agrin olmuyor

3prens71 iste devlt hastaensinin kabul etmemsiyle alakali degil sizin vucudnz anestezi almaya uygun degil.cnku ben devlette oluyorm sezaryeni

ben yaşadım bel ağrısı yalnız sebebi şuydu dikişlerden dolayı dik durmayı redderseniz ağrı yapıyo, doktorum dik durmamı söyledikten sonra bel ağrısı kalmadı bende

Denizz97 olabılır bn ıkıncı dogımumda ogrendım troıd hastası oldgumu bna ameliyathanede sordular genelmı yoksa beldennmı ıstyosun dye bnde belden dedım zaten sen ıstesende genel alamazsın tsh yuksek olmz dedıler ne Tür bı alakası zararı var blmıyorum

Eylul2019 bılmıyorum cnm cogu arksslarıma flan ypmdılar hatta bı arkdsım ozelde oldu ıkna edene kadar canı cıktı