Selamlar. Haftaya sezeryan olucam nasip olursa. Belden uyuşturmanın sonradan bel ağrısı yaptığını duydum çevremden. Zaten sezeryan olma sebebim bel fıtığı. Aşırı ağrım var aylardır. Tamamen mi uyumak iyi yoksa belden uyuşturmak mi ? Fikir almak istedim sizden de 🌺
Denizz97 Belden uyusturuldum kisiden kisiye degisirmi bilemem ama ben hic bsy hissetmedim tavsiye ederim o an muhtesem bir his
Denizz97 ben belden uyustum 1 hafta önce doğum yaptım hemen ayaklandım benim doğumum çok kolaydı genel olmanızı tavsiye etmem çünkü bebeğe de geçiyor narkoz kesinlikle yarım olmanı tavsiye ederim o an bambaşka birşey hic acı hissetmiyorsun uyanıksın bebişi çıkarıp gösteriyoksr tarif edilemez bı duygu ya 🥰🥰🥰🥰
Denizz97 Bel agrısı oluyor emzirirken çocuğu giyidieirken filan belli bi süre 1 -2 sene . Sonra geçti tamamen uygunsanız tam olarka bayıltılmaya o şekilde yaparlar ama tansiyon sorunu felan varsa belden uyusturuyorlar.
Denizz97 ıkıncı doğumumu beldem uyusturma ıle oldum bel agrısı bnde dehset sekılde oldu dıkıslerımı unuttum o derece yanı sımdı 30 hftlık hamıleyım tekrar o bel agrısından korktugum ıcın tum anestezi düşünüyorum ama onuda devlet hastanesi kabul etmıyor
Denizz97 bana belimden iki tame igne vurdular uyusmayinca genel uyuttular.bel agrisi falan olmadk cok sukur.ama risk almayn bence.direkt genel anestezi olun
Denizz97 4gunluk anneyim ☺️ belden uyusturuldum bol bol sade kahve ictigin zaman agrin olmuyor
Denizz97 Spinal oldum 3. Aya kadar eğilince bel ağrısı oluyordu
Mucizemiizz ay bende o anı yaşamak istiyorum aslında 😍
Sena646 bebeğe de geçince sıkıntı dimi onun da kendine gelmesi zaman alıyor heralde
Denizz97 aynen bide solunum sıkıntısı riski falan oluyor küveze düşebiliyor bildiğim kadarıyla
Sena646 Ay Allah korusun. Teşekkür ederim 😊
EmelBG_ 1 2 sene daha cekemem heralde bu ağrıyı daha fazla
3prens71 şuan zaten bel ağrısı çektiğim için sonradan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Çoğu kişi çevremden aynı şeyi söylüyor zaten ağrı oluyor diye
3prens71 devlet hastanesi kabul ediyor oyle birsey yok.beni genel uyutun diyince yapiyorlar.
Eylul2019 sordum ben maalesef kabul etmediler bn troıd hastasıyım onunlada alakalıymıs galıba genel alamazsın dedıler
3prens71 iste devlt hastaensinin kabul etmemsiyle alakali degil sizin vucudnz anestezi almaya uygun degil.cnku ben devlette oluyorm sezaryeni
3prens71 benim de troidim var bana da mi uygun değil acaba ?
Snnr41 hayırlı olsun ❤ evet kahve iyi geliyormuş
Eylul2019 bılmıyorum cnm cogu arksslarıma flan ypmdılar hatta bı arkdsım ozelde oldu ıkna edene kadar canı cıktı
Denizz97 olabılır bn ıkıncı dogımumda ogrendım troıd hastası oldgumu bna ameliyathanede sordular genelmı yoksa beldennmı ıstyosun dye bnde belden dedım zaten sen ıstesende genel alamazsın tsh yuksek olmz dedıler ne Tür bı alakası zararı var blmıyorum