Kızlar hayırlı akşamlar, 28+5 günlük hamileyim biraz önce hastaneden geldim, geçen hafta çarşamba kontrolümüz vardı herşey yolundaydı güle oynaya çıktım hastaneden, bugün sadece karnım aşırı kasıldığı için yakınımızda araştırma hastanesi var gideyim bi muane olayım dedim acile normalde özelde doktorumuz neyse gittim ntsye bağladı bi sıkıntı yok sancım çıkmadı servisteki doktor da muane etmek istedi ultrasona aldı suyumun fazla olduğunu söyledi büyük ihtimal gebelik şekerin var dedi ama geçen hafta çarşamba gittiğimde doktorumuz böyle bişeyden bahsetmedi, neyse işde suyumun fazla olduğunu bebeğin böbreklerinin birinin 6 santim birinin 9 santim olduğunu ekledi.. haftaya gel şeker yüklemesi yapalım dedi ama özelde tahlil yaptığırdığımızda doktorumuz gerekmiyor şeker testi demişti. Şimdi biraz araştırdım gebelik şekerinin kromozom bozukluklarıyla alakalı bir durum olabileceğini yazıyor her anne gibi ister istemez moralim bozuldu canım sıkıldı, önümüzdeki hafta çarşamba tekrar kontrolümüz var özelde doktoruma sorucam tekrardan şeker testi yaptırmam gerekiyormu diye bakalım ne diycek. Böyle bir durum başına gelen varmı lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın birde duanızı eksik etmeyin 😞🤲🏻