Annesininportakali53 Kızlar 19+4 haftalik hamileyim denize girsem bir şey olurmu yani şöyle hamilelikte girmek çok iyi ama enfeksiyon açısından korkuyorum tesetturluyum
benimmdunyamm Annesininportakali53 aman geçen girdim 33+4 de denizden geldim belim bir ağrıdı bir ağrıdı acile gidecektim sonra kendi kendime kuruntu yaptım hadi denizde suyum geldiyse hadi hissetmediysem falan diye daha girmem dedim 🤣
Keyf_endam19 Annesininportakali53 bugün girdim o kadar iy geldi ki resmen yumuşadım 🤣 sudan çıkar çıkmaz kiloduma temiz bi beş koydum kuruladım orayı beş iyce suyu çekti değiştirdim tekrar ıslak bırakmamak gerekiyor
ayla__ Bence deniz olduktan sonra bir sorun olmuyor bildiğim kadarii ile kendini çok yormadigin sürece geçebilirsin
Annesininportakali53 QUEEN088 ay kız bide hasema olmuyor bana hamile olduğum için şimdi yeni bir tane alsam 200 en kötüsü 🤦♀️o yüzden de bir kararsız kalmadım değil 🤣
QUEEN088 Annesininportakali53 yaaa oda var)Ama yüzmek kendinide bebeğede iyi.😄 Ben)keşki doktor yasak koymasaydı dansa devam ederdim🫣
Annesininportakali53 QUEEN088 niye yasak koydu ki kuzum valla denize girmeyi çok seven değilim herkes girince ben girmeyince bir garip hissediyorum 🤣
Burcuuuuu Annesininportakali53 bana doktorum denize gir ama havuz tercih etme dedi enfeksiyon riski çok yüksek
Annesininportakali53 Burcuuuuu tamam o zaman kuzum denize girerim girersem bide girmeyi hiç sevmiyorum ya bir kereliğine mahsus sadece 🥰