Mucizem_00 Kızlar 19 1 im canlanmaya başladı cok hareket ediyor masallah,hatta tuhafıma gidiyor duygulanıyorum, sizler de duruö nasıl kac haftalık sınız :))
Zanaservan Mucizem_00 valla benimde ilk ve 33 haftam içerde ekip kurmuş herhalde 😂😂kurban olurum onlara ben ya
Deletedmom7373700 Mucizem_00 evet çok ilginç. 20. Haftadayım. Elimi karnıma koyunca bir kaç kere hareket hissettim dışardan. Ama onlardan güçsüz ki çok dikkatli elimi bastırıp beklemem gerekiyor hissedebilmek için 😂 çok değişik bir duygu. Tamamen hareketlenince neler olacak bakalım
Mucizem_00 Deletedmom7373700 ben elimi koymadan hissettiriyor masallah ve diyorm ayakları güclü Olcak herqlde eli :))
Mucizem_00 Ebrar_65 ozmnlar bende hissetmedim taki şu 3 güne kadar sende 19 da falan hissfersn 18 6 falan
Deletedmom7373700 Mucizem_00 içerden bende hissediyorum dokunmadan. Ama dışardan henüz o kadar net hissedilecek kadar büyük değiller maalesef. 24. Haftaları buluyor o kadar net el koymadan hissetmek.
Mucizem_00 Deletedmom7373700 vallahi hissediyorum bbildigin kasıgımda atıyo pıt pıt yukarı balon gibi ckıypr ve daha 19 haftalıgım bende cok şaşknm :)
Mucizem_00 Deletedmom7373700 tmm el koymadan işte canım hissediyorsun sende yukarı dogru atıyor suda kayar gibi