GoktugAlp LamiyaCetinkaya ah sorma sanki zina çocuğu doğurduk cinsiyeti kız diye insan yerine koyulmadık eşim de gurbetteydi 😓aklıma geldikçe kalbim sızlar yaşım da küçüktü buz kadınlar çözümüz şansız oluyor
GoktugAlp esmaozdemir76 ben spor Yapıyordum sonrası biraz stres yaşadım bebeğin ayakları aşağı inmiş baskı yapıyor zar zor düzeldim
esmaozdemir76 GoktugAlp yaa dikkat edin o zaman kendinize. Ben spor yapmıyorum ama gene günlük işlerimi yapıyordum. Dün biraz fazla ayakta durdum yerde oturdum filan elim kolum ağrıyor
Aysh89 Gerçekten ya eskiden annelerimiz nasıl doğum yapmış nasıl sağlıklılarmış şimdi hergün bir yerimize bişey oluyor
esmaozdemir76 Aysh89 aynen maşallah tüp tasirlarmis kömür cekerlermis eve daha neler neler buna rağmen 4 çocuk doğurmuş. Bide yok ete dokundum bişey olurmu soyle yaptım bişey olur mu diye panik panik geziyoruz
Aysh89 GoktugAlp bnm annemde bahçeye zeytin toplamaya gidermiş amcalarımın çamaşırını yıkanmış biz 2 adımda yorgunuz bişey yeyip alerji oluyoruz
Usenmezz99 GoktugAlp ben aşının hiçbirini olmadım aa vucudumuz kaldırmıyo depıların eksikliğinden olsa gerek
Ziynet4459 Bende aşı yaptırmadım ilaç alerjim yoğun olduğu için güvenemedim açıkçası ve zaten ağır bir şekilde covid geçirdiğim için aşırı çokta gerekli görmedim
esmaozdemir76 Aysh89 ananem dayımı tarlada doğurmuş kaynatasi kaynanası anlayıp kizmasin diye çapa yapmaya devam etmiş