Onekim melisaugtr kuzum beklemedeyim hala 16 gun oldu diyelim pazartesi kan verdim 2 gün sonra cikiyo sonuçlar nasip bakalım
Onekim melisaugtr sonucum negatif çıktı kuzum sağlık ocağındaki doktor tiroitin yüksek çıkmış dedi ilacın dozunu arttırdı tabi bu 2 gün önceki verdiğim kandı ama bilemiyorum canım ya beklesem mi ilaç alıp söktürsem mi kararsız kaldim
melisaugtr Onekim senin tercihin tabii ama ben olsam beklerdim herhalde. Tiroide dikkat et benim de şuan kontrol altında. Hamilelikte dikkat edilmesi gereken bir durummuş 🤷🏼♀️
Onekim melisaugtr tiroit bu kadar çok mu etkili ilk defa duydum bu zamana kadar gecikmiyodu adetim korunmayı bıraktık gecikmeye başladı anlam çıkaramadım hala beklemedeyim söktürücü almadım tiroit ilacımı aldım onu kullanmaya basliycam
melisaugtr Onekim tiroid önemli ya benimde yükselmişti ilaçla kontrol altına aldık. Gecikmesine sebep mi bilmiyorum
Onekim melisaugtr sağol canım bilgilendirdigin için kullanmaya başladım bakalım nolacak 17 gün bugün tık yok
melisaugtr Onekim şifa olsun inşallah. Olmaman için hiçbir sebep yok ki ben nedense geç döllenme durumundan şüphelendim senin için
busraokutan Onekim TSH için kaç mg hangi ilacı kullaniyorsun canım? Benim de tsh değerim yüksek çıktı gebelik için 2.5 altı olması gerek demişti doktor.
busraokutan Onekim çok iyi canım sana yüksek mcg vermiş sanırım hemen düşsün diye bence iyi olmuş hadi hayırlı olsun ama tsh yüksekliği gebeliğe çok da engel değil diye okudum sadece bebeğin sağlığı için 2.5 altı olması lazımmış
Onekim busraokutan bulunduğum yerdeki kadın doğum arastirmiyo direk söktürücü veriyo ve bende araştırsın ona göre versin istiyorum hastane hastane de gezemiyorum çalışıyorum önümüz çarşambaya buldum bakalim randevu o zamana kadar olmazsam giderim olursam iptal ederim