Onekim -Naz- yaa deme bi arkadaşımda 16 değerle öğrendi ve dünden beri kanama görüyo adet gibi ona da demişler dış gebelik olabilir diye
-Naz- Onekim hastaneden az önce geldm kan aldılar yine bakalım değer düşmüş mu dye . Yarn sonuca göre ilaç vercek ve klomen falan yazarım dedi başka bişey dmedi
Onekim melisaugtr bakalım beklemedeyiz 10 gün oldu hala bisi yok bel ağrım hafifledi akıntım azalmaya başladı
Onekim melisaugtr ben öyle düşünmüyorum canım neden bilmiyorum ama ağrılarım bitti hiçbir belirti yok
haticenurrr Onekim ben suan hamileyim ama hicbir agrım yok bende endişelendim ama öylede oluyormus sizinki gec döllenme olabilir yüksek ihtimalle🥰
Onekim haticenurrr ay inşallah öyledir kuzum kafamdan attım bende sürekli kan verir tahlil yapardım bıraktım 13 gün geciktim adet olacak gibi de değilim goguslerim sis falan değil pazartesi günü sağlık ocağında kan veririm bisey gelmezse
Onekim melisaugtr inşallah canım bende bi ara çok kafama takmıştım tahliller testler vs artık bıraktım akışına bakalım nolcak