Moonlight38 01bebegim Ben gebeliğimin ilk 3 ayında acı ve ekşi yemiştim. Allahın izniyle kızım olacak
Karaincii 01bebegim bende 8 haftalık hamileyim hiç bişey yiyemiyorum acı dışında herşeyden midem bulanıyor ama bitek acı yiyebiliyorum 😅
Kaahvelii 01bebegim 7 haftalıkken acılı ezme canım çok istedi Atom derler bizim burda o gün yedim bir daha canım istemedi 😄 oğlum olcakmış
01bebegim Kaahvelii Allah analı babalı büyütsün inşallah bende pilava yoğurda herşeye pul biber katıyorum 🥰🤭
minik_koala_ve_annesi 01bebegim aci baharat eksi ile gunum gecti canim bende ayni sizin gibiydim oglum.olacak insallah
Sevgi0478 01bebegim çok fazla acı çekmişti canım şu an bile çekti yine abartmadan arada yiyorum çok severdim bekarkende
01bebegim Guloyku bende kızımda önce erik istedim mevsimi değildi sonra tatlı istedim ve ben çekirdeksiz üzüm yiyordum hergun canım çok istiyordu bunda nasıl olucam bakalım 🥰😘
haklisinesracim 01bebegim ilk çocuğumda belirgin bir şey istememişti canım kızım oldu, ikinci çocuğum erkek ve bunda aşırı acı istedim başlarda tesadüf mü bilmiyorum
Sevgi0478 01bebegim ailem uzakta benimde canım tandır ekmeği şöyle sıcak sıcak yanında otlu peynir çekiyor günlerdir eşime diyorum tandırı nerde bulayim sana diyor😃ailenden uzak olmak zor gerçekten
minik_koala_ve_annesi 01bebegim insallah canim rabbim seninde gonlune gore versin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin
Alparslann 01bebegim canımın hala çektiği şey acı 23 olacağız hafta olarak ama bir acı bu kadar mı his gelir ekmeğin arasına acı biber turşusunu koyup yiyorum 🤣🤣
Deletedmom727272 Deletedmom7373700 aman gelmesin bir kere oldu bana ( hala aşerme mi emin değilim gerçi ama) tutuldum yiyecem de yiyecem diye
Deletedmom7373700 Deletedmom727272 20. Haftaya girdim tık yok. Böyle 4-5 haftalıkken aşerenleri görünce şaşırıyorum 😂