DidemDnnz Bgm gebelik şekerim çıktı şekerli her şey makarna pilav ekmek un vs hepsi yasak, hem sağlıklı yemek zorunda kalıyorsun hem de kilo almıyorsun şeker karbonhidrat diyeti yaparken, ama en iyisi diyetisyene gitmek tabi ki
Busarsl Deletedmom7373700 ekmek yememek gibi bi lüksüm yok şuanda sadece karnımı o tutuyor baika yemekler ekmeksiz yediğim an çıkarıyorum maalesef
Deletedmom7373700 Busarsl o zaman kepek ekmek tercih edilebilir. Diğer türlü normal ekmek aşırı kilo yapıyor çünkü.
Bgm Busarsl veriyor ama sadece 3 ay oda 3000 tl falan fiyat gebe diyetisyeni 8 ay online 6000 falan 🥹🥴
maman-es Daha ilk haftalarda Doktorla bana asla kilomu söylemeyin diye anlaşma yapmıştım 😄 70 kiloyla hamile kaldım, hiç haberim yok şu an kaç kiloyum merak da etmiyorum canım ne isterse yiyorum 🤷Bebiş bi doğsun da kiloyu hallederiz sonra 🥰
Bgm maman-es ay ne güzel yaaaaa 🤍🤍 bu benim 2. Hamileliğim ilk gebeliğimde gittiğim doktorun asiri kilo takıntısı vardı beni cok üzmüştü şimdi başta doktora Gidiyorum ve tartılmak istemediğimi söyledim,
Busarsl Bgm yuhh online bide allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende 55 kiloyum dedim sağlıklı kilo alayım diye araştırıyordum ama fiyat almamıştım hiçç
Melisaekr Deletedmom7373700 hemen hemen aynı kiloda hamile kalmışız 😃 69 la hamile kaldım suan 19 haftaligim 75 kilo oldum senin gobus ne durumda kendini belli etmeye başladı mı 💟
Deletedmom7373700 Melisaekr benim hedef 25. Hafta. O zamana kadar inşallah almam diyorum 😂 çıktı canım. Çok kocaman değil. İç karnım geniş sanırım. Ama belli oluyor artık 🤭
Pasalarimmmmm Bgm takma cnm kafana hamileligin güzel geciyorsa her anını güzel yasa kendini strese sokma
Bgm Busarsl 55 miiii ne güzel :)) darısı basıma, cok pahalı asiri 🥴 zayıf olmak ne guzel kıymetini bilin
Busarsl Bgm ya hamilelikte bana kimse takılma kilona sonradan verirsin diyorlar zannetmiyorum bukadar sonradan zayıf olabileceğime inşallaj sağlıklı gebelikler geçiririzde bebişlerimiz sağlıklı olut ya tek istediğim 😇😊
sdymtl Kilolu gebeler çok kilo almıyor zaten. Az bişi dikkat etseniz yeter. Ben 35+2yim 6 kilo aldım. 96 ile başladım 102 oldum. 6 kilonun 3ü de 30dan sonra geldi. İştah açıldı 😀