Semay Birşey daha sorucam gebelik uygulaması var dr bana 8 haftalık demişti uygulamada 9 haftalık oluyor nasıl oluyor bu
Sevoos Semay bende kullandim halada kullaniyorum ama hergun almamaya gayret ediyorum. Tehlikesi olsa doktorlar onermez bence
Minikpopo Semay tatlım ben günde bir defa 2 mg alıyodum yani onu demek istiyorum. Ya da çok zor durumda kalırsam akşam da devam ederse böldüğüm ikinci yarımı yani 2 mgı da akşam alıyodum. Böylelikle çok yüklenmemiş oluyodum yani.
GizemGezenYldz Semay ben zofrensiz günüm geçmiyordu Hale’n içiyorum suan 23 haftalık olmama Rağmen günde 1 kez
Aylnn Semay bende 3kutu bitirdim canım suan 18haftalığım günde bir tane iç iyi geliyor gerçekten benim doktorum bi zararı olmaz dedi
Pelinsu @Semay Yemeği fazla kaçırırsam evet . 😊 rahatlıkla kullanabilirsin herkesin bünyesi bir değil
Semay ikizlerimveannesi çok teşekkür ederimmm sağolun 😘😂😘 Sabah içtim çok şükür şimdilik iyiyim 🙏😘 Pelinsu
ikizlerimveannesi Semay rahatça kullanabilirsin canım ben onzyd kullanıyorum Zoferle aynı gruptan bu gidişle Doğuma kadar kullanıcam
ikizlerimveannesi Semay aşırı bulantı kusmada fazla etkisi olmuyor ama hafif bulantılarda falan çok iyi 👍
FtMs Doktorum 4 mg olarak içmemi söyledi çok zorlanmadıkça içme dedi ilk zamanlar hergün aldım kusma yapmıyordu ama yine de çok bişey yiyemedim şimdi kesinlikle fayda etmiyor içsemde yediklerimi çıkarıyorum 😔