Mltmsncn Hicran-01 hergün 2şer ceviz,badem,fındık, 1 kase salata. 2 su bardağı kadar süt yada yoğurt, 1 kaseyi geçmeyecek kadar meyve özellikle elma ye demişti doktorum. Arada balık yiyiodum. Kırmızı et sevmiyorum anca haftda 1 yerdim. Genelde tavuk yedim.
Ipeksari57 Pineapplemom Merhaba canım benim öncelikle sağlıkla al bebeğini kucağına 🤲🏼💜 Ben sana şöyle bir örnek vereyim kızımı doğuracağım zaman son muanye de ultrason da doktor bana 3500 civarı hatta daha üstünde bir kilo söyledi ben aşırı endise etmiştim nasıl yaparım diye. Sonra akşam 21.10 gibi yatışım oldu acilden gitmiştim ben ve gece 03.45 de kızımı doğurdum kendi sancım ve inadımla. Ve kızımı 2553 kilo doğdu. Doktora sorduğumda böyle yanılma oluyor ultrasonlarda demişti. Eğer normal istiyorsan ve kendjne de inanıyorsan kimseyi dinleme. Bir de o gün yanımda bir abla vardı iki kişilikti benim odam 3900 civarı doğum yapmış. Evet zor kolay diyemem ama inan güven 4150 çok ama yanılma payı inan ki oluyor. RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSIN
SutlacimiYedimmiBen Pineapplemom kendi sancimla 4.110 gr lik bebeği 15dkda doğurdum 😎 kişiden kişiye değişir
Ipeksari57 Pineapplemom Al işte önemli olan tabi ki sağlıklı doğması ama yanılma oluyor. Ya doğuramazsın diyenlere o kadar sinir oluyorum kii. Benim de oğlumun boyu uzun gelişimi ilerde kilolu olarak gibi duyan maşallah demek yerine ay doğuramazsın diyo. La havle yaaa yanılma oluyor yaa oluyor ama anlamak istemiyorlar. Neyse sağlıklı ya gerisini bosvermek lazım
Star25 4200 doğurdum bugün. 3800 diyordu doktor ultrasonda. Öyle aman aman bir zorluğu yoktu.ilk kızım 3350 doğdu o daha zordu