Aysunnn1907__ 5 haftalık gebelikte vajina ağrısı ara sıra ve hafif kasık karın ağrısı normal mi Siz yaşadınız mı ?
Rmsc Aysunnn1907__ 5+3 benimde şuan hem kasık hemde bel ağrım var dinleniyorum sağlıkla kavusalim inşallah 🤲
Semra007 Aysunnn1907__ 5+3 üm bende.iki gün önce başladı bel ağrısı ve rahim ağrısı.adet sancısı gibi.doktora yazdım yatınca geçiyosa ağrı normaldir dedi.rahim büyüyor dedi
_almirasmom Rmsc benım suan bel agrım var ve vajınada kasıntı cok oluyp sarı akıntımda var normalmi 4 haftalığız doktor 14 haftaya kadar ılac yasak dıyor folık asıt dısında :( hıc kasıntım olmazdı gebelıgı ogrendım basladı
Aysunnn1907__ Rmsc kalp atışını dinlediniz mi acaba? Bizimkinin güçsüz atıyormuş 2 haftaya kontrolüm var düzelir mi acaba🤦🏻♀️
Rmsc Aysunnn1907__ ultrasona girmedim ki hiç ben sadece beta ile kontrol sağlanıyor siz ne güzel girmissiniz
_almirasmom Aysunnn1907__ cok asırı kasınıyo ıdrarımda acık renk bol su ıcıyorum ama sarı akıntı ve kasıntı benı mahvedecek :(
Yildiz028 _almirasmom ya suyun icine 3 kasik sirke koyup tuvalette onunla taharetlenmek cok iyi geliyomus hem enfeksiyonu hem kasintiyi önluyomus. Ben denemedim ama bir cok post gordum ve doktor onerisi diyorlardi. Gecmis olsn
_almirasmom Rmsc 14 temmuz tam 5 hafta oluyo ozaman ultrason a gırıcem bu konuyuda sorcam ben bıtkısel ılaclar kullanıyordum enfeksiyon onleyıcı doktor bırakmamı soledı ve bırden bole kasıntı basladı :(
_almirasmom MrsKaraca 182 degerim vardı vajınalda cok mınıcık nokta vardı doktor Muhtemelen dedi ve 14 temmuz a randevu verdı
MrsKaraca Bnm degerim 275 çıktı sanırım bugun ıtıbarıyle 5 oluyorum,keseyı görmek ıcın sabırsızlanıyorum