Pembebulutt Deletedmom52620 geçenlerde olay oldu zaten kadın demediğini bırakmadı bize @Deletedmom7373700 da vardı 🤣🤣
Deletedmom52620 Pembebulutt zengo meselesi mi 😂😂😂 gördüm ben bi yerde iyi saydı @Deletedmom7373700 oysa
Deletedmom52620 Pembebulutt hahaha sende vardın orada ya villa da yaşayan taksi çağırıp gelmeyeni demiyor musun 😂😂
Pembebulutt Deletedmom52620 yokkiz bu ayrı eşiyle ile ilgili açmıştı biri de normal karşılar gibi cevap vermişti bende yorum yaptım sonra başka arkadaşa kötü bişey yazdı tutamadim kendimi mağaralar kıllar havada uçuyordu 🤭🤣🤣🤣
Deletedmom52620 Pembebulutt hahahah beni etiketle ben önceden sevmiyordum böyle kaynana eş postlarını girip okumuyordum bile ama merak ettikçe girdikçe neler neler varmış aman yarabbim dedim neler okuyorum neler oluyor filan artık bakıyorum
Pembebulutt Deletedmom52620 arkadaş uzayın derinliklerine 5 yıldızlı bir otele postalandı 🤣🤣 valla sarmayan postları okumuyorum yalan değil 😅
Deletedmom52620 Pembebulutt cidden gitti mi 😂😂😂 kimdi o belli mi kim olduğu hahahah gönderiyorlar mı öyle
Pembebulutt Deletedmom52620 moderatörler halletti o işi attalara gönderdiler 🤣🤣 baya küfür etti kadın çok pis hemde 🥴
Meleq Ceremua ben değil de eşim görmüş aynı kendisine benziyomuş🥰ben de merak içerisindeyim kara kızımı..
Deletedmom52620 Pembebulutt iyi yapmışlar o zaman ahahahs 7 yıldızlıya gönderselerdi bari 5 yıldız az kalıyor jsndjd
Deletedmom7373700 Deletedmom52620 yok aşkım doğuma çok daha. Nasipse inşallah kasım sonu. Tatile gidicem. 1 aya yakın çok olamam buralarda. Sonra yoruma devam 😂
Deletedmom52620 Deletedmom7373700 benimde kasım başı inşallah 😂😂 git tatile ayaklarını sok çıkar jdjdjd
Deletedmom52620 Pembebulutt hahahah ben şu tahmin ettiğim post mu acaba başharfinş versene bi jdjdjdj onu da gönderdiler herhalde