Deletedmom52620 Deletedmom7373700 valla iyi linçlemiyorlar doğru söyleyeni seviyorlar ben yazsam sırf beni post için değil de beni linçlemek için gelirlerdi 😂😂😂😂 hahaha doğrular güzeldir acı da olsa
Deletedmom7373700 Deletedmom52620 kız bi dur kırk yılın basında kimse bişey demedi 😂 onda da sen diye diye linç ettireceksin skdkf
Deletedmom52620 Deletedmom7373700 hahaha yok sana laf etmiyorlar bak şimdi ben bir yere yazacağım takip et sırf benim için gelmezlerse daha birşey demiyorum 😂😂
Pembebulutt Deletedmom7373700 utanmıyor musun linçlemeye düzgün yorum yapsana kırmadan yorum yapamıyor musun askksks😈😝🤣🤣🤣🤣
benimmdunyamm Ceremua ben gördüm tombiş bembeyaz bir bebekti 🤣bebegimde ultrason da tombiş bir bebek bakalım nasıl.olacak 🤣
Deletedmom52620 Deletedmom7373700 dur post çıkmıyor bugün bize ekmek yok hshshs bekleyelim herkes bayramla uğraşıyor hahshs
Deletedmom52620 Deletedmom7373700 tatile gireriz bizde dinleniriz 😂 sonuçta aktif çalışıyoruz her gün yaz filan maaşta bağlamıyorlar hshshsh
MrsAyana Ceremua ben hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra kız bebeğim olcağını doğumumu falan gördüm cinsiyeti kız bakalım benzicekmi gördüğüme çok merak ediyorum 🥹☺️
Pembebulutt Deletedmom52620 ayy çok güldüm kız yorumuna @Deletedmom7373700 linç tayfa seni işin gücün böyle yorumlar bir kere de linç etmeden yorum yap aksksks😈😁😝🤣🤣🤣
Deletedmom52620 Pembebulutt o yorumu biz yapsaydık düşünebiliyor musun happy mom un aktif olmayanı bile sırf gelir linçlemeye kddnjdkd doğru demiyor muyum 😂😂
Deletedmom7373700 Deletedmom52620 yok aşkım doğuma çok daha. Nasipse inşallah kasım sonu. Tatile gidicem. 1 aya yakın çok olamam buralarda. Sonra yoruma devam 😂
Deletedmom52620 Pembebulutt çözüyoruz da işte linç tayfa hiç valla demiyorlar hamileyim şöyle böyle nasıl linçliyorlar iyi ki nick lerimizde kimlik numaramız yok 😂😂😂
Burcuuuuu Ceremua ben görmüştüm 1 yaşlarında sarışın bib cocuktu ama yuzunu değil arkadan gördüm koşuyordu Asaf diye sesleniyordum ve Asaf koydum sarışın bı oğlum oldu 🙏
Pembebulutt Deletedmom52620 geçenlerde olay oldu zaten kadın demediğini bırakmadı bize @Deletedmom7373700 da vardı 🤣🤣