Smye57 HEPAYNITAN-TANA2 alakası yok benim hiç karnım yok gibi 35haftalık kilosu 3200ne alaka bazıalrın göbeği iç karnı büyük olur bazıları bayağı geniş olur
3prens71 Ebrbre byram sonu 32. Hftada kontrolum var nst başlıyckmıs o gun sonra galıba 15 gunde bır gtcem
Emine123kuzu Ebrbre benimde 26+0 dı daha Perşembe günü 932 gram dedi doktor. Kilosu normal dedi inşallah güzel gidiyoruzdur
Miiiii HEPAYNITAN-TANA2 ic karin ve karin kasiyla alakali bisey. Hastanede bi kadinla tanıştım karni kucuktu ben haftasi kucuk sandim 3. Gebeligiymis sezeryan ickn gun almaya gelmis 37 haftalikti. İkk gebeliginde onada cok soylemisler aglamis uzulmus gayet iyi dogdu dedi bosuna üzülmüştüm dedi. Doktoruna da sorarsan söyler ic karinla ve karin kaslariyla alakali bi durummus bende o kadindan öğrenmiştim buyuk karin kilolu küçük karin zayif diye bisey asla yok
hdemirr86 Ebrbre Aslında çok ekstra bir şey tüketmedim. Kahvaltım hep düzenlidir benim, yumurta, peynir, kaşar peynir. Sebze, meyve, protein ağırlıklı beslendim. 30. Haftaya kadar 10 kilo aldım, 30’dan bu yana kendim kilo almıyorum.