Mlkysf Ebrbre 29+2 de 1486 gr dı doktorum gayet iyi dedi özellikle beslenme saatim yok ne zaman canım ne isterse onu yiyorum sadece her gün düzenli yediğim tek şey bir kase içine yulaf süt ve kuruyemis karıştırıp yiyorum birde günde 1 tane muz ve sabahları da 1 yk tahin ve pekmez yiyorum
Usenmezz99 Ebrbre sebze aralıklı beslendim hep aburcuburdan hep soğudum buz gibi sular ve bol bol ekşi tuzlu erikler
Ebrbre Hicran-01 bende soğuk ve şekersiz pek sevmem ama içmeye çalıyorum sizde isterseniz mısır gevreğine katarak tüketebilirsiniz
Azrasara Ebrbre kaç haftalıksınız bende ilk 3 ay mide bulantısı yüzünden içemezdim limon sıkıp içerdim ama badem de problem yaşamadım hiç
Ebrbre Sevgiiss size tavsiyem bol bol muz kaşar peyniri yemeniz ben o haftalarda kaç gramdı hatırlayamadım ama olsun 😍
Sevgiiss Ebrbre doktorum haftasına göre büyük olduğunu söyledi hatta tosuncuk gibi dedi ama çok dikkat etmedik şimdi kilo alma zamanı bebişin tavsiyelerinize uyacağım 👍🏻🥰🥰🥰
Azrasara Ebrbre direk titremiyorsan ben bazen muz süt kuruyemiş bal birlikte bılendır dan geçirip içiyorum tadına çok güzel oluyor tavsiye ederim
hdemirr86 Ebrbre Aslında çok ekstra bir şey tüketmedim. Kahvaltım hep düzenlidir benim, yumurta, peynir, kaşar peynir. Sebze, meyve, protein ağırlıklı beslendim. 30. Haftaya kadar 10 kilo aldım, 30’dan bu yana kendim kilo almıyorum.
Smye57 Ebrbre hiç dikkat etmeyerek ne bulursam yiyorum 2saatte bir herşeyi yiyorum yani hiç farketmeden
3prens71 Ebrbre byram sonu 32. Hftada kontrolum var nst başlıyckmıs o gun sonra galıba 15 gunde bır gtcem