kahvesever__ xuennee bizde kahvaltıda etli mantı yaparız yoğurtlu hamur kızartır babanem sonra yaprak sarması baklava koyar çok güzel bir sofra olur
lamisrtky Ben Bosna Hersekliyim, bizde normalde kurban hemen namazdan sonra kesildiği için kahvalıtıda yaprak ciğer, saç tava, kurban etinden böşnak böreği gibi şeyleri yiyoruz o sabah
Degisken89 Bayram bana eziyet gelir hep.geç kalkarız kahvaltı yapmadan kaynanaya gideriz.kurbansa et yaparlar. ben kokusundan mutfağa giremem.ramazansa klasik peynir zeytin miss.kendi ailemde de görmedim özel bir bayram kahvaltı hazırlığını.
Aleynapolatmert mrsmerry kız o meryem misin sen aklımada geldi ama belki benzerliktir diye düşündüm 😂 doğurdum kız ben 39 +3 de geldi oğluş 😂🙏🏻
Benjaminannesi xuennee zeytin ekmek varsa bir sıcak çay hoş kayınpederim gil biz de de zeytin yok siz verin derde 🤣
Damla1995 xuennee oofff bamyami en sevdigim demeyeydin iydi 😩 olsada yesem eksi eksi sulu sulu kiymaliii eehhh bee karşimm 😩
Nursemablk xuennee Kütahya kıyım. Bizim evde kavurma ve ciğer yapılır. Kurbanın kokusu olsun evde bi et koksun diye 🤗 ama her aileye göre değişebiliyor sanırım özellikle değil 😂
[silindi] xuennee bizde antepte yuvarlama yapılır ama ramazan bayramında kurbandada direk ete girişilir sonra kavurma yapılır yenir 😊ama bu senede hamilelik gurbet derken tek başıma geçirdim bayramı ☺️
Limons Eliz16 aynen ama bizim lokumu bilmiyor kimse tatli lokumdsn saniyorlar uniye gittigimde kimsenin bilmedigini fark ettigimde o kadar sadirmistik ki anlatamam fotografini acip gostermistim ilk defa gorduk demislerdi
Efe55 Kayınvalıdemler arnavut. Mişöriz olur arnavut boregı olur nokul , teşpişte gerisi klasık kahvaltılıklar
mrsmerry Aleynapolatmert benim kız benim hahahaha😂😍yaa gözün aydın canım benim sağlıkla büyüt oğluşunu İnşaAllah 🥰