CananDuru xuennee Biz izmirde pişi yaparız bahçeden taze biber acur domates maydonoz toplarız yumurtalı papatez yaparız biber kızartıroz domates soslu 🤌🏻🤌🏻
Nurten2610 xuennee Şırnak/Cizre bayram sabah kahvaltısı mutlaka mumbar Şiran kelle paça yeriz normalde boğazımz kesilse kahvaltı yapilmadan yağlı yemek yiyemeyiz ama bayram ve mumbar olunca aslaa hayır diyemeyiz ve yemedigimiz bayram bayram degikdir bizim gözümüzde 😊
Pitircikk xuennee ben erzincanlıyım, bizde sarma ve su böreği mutlaka olur sonradan da baklava eklenir çay eşliğinde 😍
Melisee Bizde normal kahvaltı olur ek olarak hamur ve patates biber kızartması ek olarak peynirli börek olur. Birde bana özel geçmeyen bulantılardan ötürü laktozsuz süt
Hlycngz xuennee bir kayserili olarak yahni pilav tabiki😃kayınvalidem yapar cagırır sagolsun ama bana agır geldiği için normal kahvaltı tercih ederim
immos Düzce benim de gayet sıradan domates salatalık patates biber kızartması falan olur kahvaltıda sonrasında et kavrulur gelene gidene ikram edilir aile de yer kahvaltıya yetişirse isteyene de verilir kahvaltıda yemesi için. Yazılanları görünce şaşkına döndüm valla neler yeniyormuş kahvaltılarda 😄