Kubra_miray_szr canım ben doğum olabileceğini düşünmemiştim doğumdan bir hafta önce kontrole gitmiştim doktor bir sorun olmadığını herşeyin normal olduğunu söylemişti sonrasında bir hafta boyunca çok sık tuvalete gitmeye başladım çamaşırımı değiştirmekten gına gelmişti enfeksiyondan olduğunu düşündüm sonra doğumun olacağı gün sabah doktora gittim onda da grev olduğu için bakmadılar eve geldim hafiften hafiften ağrı olmaya başladı takip ettim yalancı sancı mı gerçek mi diye böyle 5-10 dakika arayla ağrı gelip gidiyordu tuvalete gidip duruyordum en sonunda adet kanı gibi kan geldi hemen acile gittim çamaşırını aç göster kana bakalım dediler çok az birşey deymiş çamaşırıma bu muydu kan bundan birşey olmaz dediler bi de sonra tahlil istedi doktor idrarım full kan geldi gösterdim hemşirelere daha sonrasında hala doğum olabileceğini söylemediler enfeksiyondan diyorlar dayanamadım ağlamaya başladım ağrılardan bu ağrı enfeksiyon ağrısı değil dediler doktor alttan baktı 4 cm açılmış bile sonra dakika başı sancılar artmaya başladı ve doğurdum