[silindi] Gmzrmzn bebeginle konus hazir oldugunu anlat onu beklediginizi vesaire bilsin. Ananas ye , hurma ye , adacayi ic diyorlar birde arastir bak bir istersen , birde squat ve bol bol merdiven in cik
Gmzrmzn [silindi] vallahi bi haftadır hepsini yapıyorum dün kaynim yazık bi saat ananas aradı dünden beri yiyorum bakalım fayda edecek mi
[silindi] Gmzrmzn ise yararsa bana da haber et kiz , valla yorulduk hepimiz , artik gelse de gotunu yesek diye beklemekten :D ben birde tasimaktan yoruldum o ayri :D
Usenmezz99 Gmzrmzn valla 39+2en son doktoea gittiğimde acılma yumuşama vs yok dedi dün gittim biraz incelme var parmağımda giriyo kanala dedi bebeğin kafası eline geliyomuş çarşambaya kadar gelmezse suni verip alıcakmış 3.cü normal doğum bu arada inşallah
Gmzrmzn Usenmezz99 Allah kurtarsın valla sana gene bakmışlar bana bakmadilar açılma incelme varmi hiç haberim yok bi tek kafası iyice aşağıda dedi o kadar rabbim cümlemize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
[silindi] Gmzrmzn dogurursan mutlaka ses et ve tum gun ne yaptigini yaz bana :D bende ona gore halledeyim su isi
Melikeex Gmzrmzn 7 hurmayı suda kaynat suyunu ıc hurmaları ye ara ara sguat yap bıde korunmasız ilıskı bunları yaptım gunduz aksamına sancı ve acıklıkla yatısım oldu ertesi gun dogurdum
Gmzrmzn Melikeex ev kalabalık iliski olabilemiyo 🙈 hurma kaynatmadim ama çok yedim bide kaynatiyim iciyim yatiyim
[silindi] Gmzrmzn haydaaa , sanci geliyo mu :O yarin hemen hallediyorum bu isi , nisan yada su var mi ?
Melikeex Gmzrmzn kaynattıgın hurmaları da ye ama bıde yapabildiğin kadar sguat yap kuzum acılmaya bire bir hurmayla ikisi