Gmzrmzn Ne yaptıysam olmuyor sıpoşum gelmiyor karnım hala yukarıda yürüyemiyorum artık sağlıkla kavuşalım yavrularimiza 🙏🥰😍
Deryak52 Gmzrmzn bende 40 oldum gelen giden yok bebekde dönmemiş diyorlar karnım düşmedi sancimda yok 🤔
cigdem4154 Gmzrmzn 39+2 benim kızda inatçı çıktı 😑 kızlar erken doğar diyorlar bi de yook bizimki rahat
[silindi] Gmzrmzn 38+6 yarin 39 oluyoruz , bizim kiz 30.haftadan beri kafasi assada dogun pozisyonunda ve doktorumuz 32+5 de her an dogabilir dedi hala dogmadik dogasimiz yok , totem motem yok yani hak getire benim kiza :D
Gmzrmzn Deryak52 bizimki epeydir dönük basida bayağı aşağıda ama tık yok sadece yürürken ağrılarım oluyor
Gmzrmzn Mirac1907 valla 33 derece hiç keyfim yok 😅😅 bide karnım tas gibi oluyo hem sıcak hem o nasıl bunaltıyor anlatamam sen düşün 🤣🤣
Mirac1907 Gmzrmzn tabiki bende aynı durumdayım ama şuan 2 bcuk yaşında oğlum olduğu için evde iki bebeli hayata hemen geçmek istemiyorum bir yanım doğurmak istemiyor 😀
ceren_1411 Ben de burada bekliyimm 😂❤️ 39+4 ne sancı,ne nişan ne de açılma 🤦🏻♀️Oğlum gelmek bilmiyor🥺
Gmzrmzn ceren_1411 valla banada cati falan hiç bakilmadi 41 kadar bekleyelim dedi gönderdi bayram sonu suni vercek heralde keşke kendim dogursam🙈
ceren_1411 Gmzrmzn ayy allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.valla beklemek çok zor insan stresten kendini yiyor yeminle
cigdem4154 Gmzrmzn bizimkine de dokor minnoş olacak dediiii 3 kilo anca doğar demişti şuan 3 buçuk kiloyu geçti bütün vitaminleri bıraktırdı doktorum😀
tuqbay Bende 40+3 kasılmalar var bel ağrım var ama açılmam yok almıyorlar doğuma. Ya bayramda acile gitmem lazım ya da bayram sonrasını bekliycem 😑🥺😵💫
Gmzrmzn [silindi] valla bizimde öyle bazen çok sancim oluyo aha bugün geliyo diyorum yok numara yapiyo bide sıpa 🤣🤣
[silindi] Gmzrmzn assa dogru baski yapiyo , sanci agri bol bol :D iki kez acile gittim doktor diyor yeter :D artik ucuncude dogururum ins :D
Gmzrmzn [silindi] inşallah benimde bugün biraz direniyo bakalım belki akşama doğururum hiç boş durmuyom valla kayinvalidemle is güç doğsun diye uğraşıyoruz yarın köye gidilecek ikimizde sevmiyoruz eller semada bol dua ediyoruz bugün olsun diye 🤣🤣
[silindi] Gmzrmzn bebeginle konus hazir oldugunu anlat onu beklediginizi vesaire bilsin. Ananas ye , hurma ye , adacayi ic diyorlar birde arastir bak bir istersen , birde squat ve bol bol merdiven in cik