Luliveannesi Doğuma son 30 günü kalanlar nasılsıniz heycanlimisiniz biz doğum günü bile aldık 8 Ağustos tabi o zamana kadar kalirsa şimdi 34+3 günlüğüz nasıl geçiyor günleriniz hazırlıklar bittimi bn biraz üşengeç mi çıktım ne bişey hazır deil daha
Princessmom Luliveannesi 34+5deyim bugün. Bizde 8 ağustosa aldık gün inşallah bekler ozamana kadar. Herşeyimi 30 haftada hazırladm koydum çünkü şu aralar ağırlaştkça ne alısverişe gdecek gibiyim nede uğrasacak halim kalmış durumda 😌
Ayss01 Luliveannesi Bizde son 30 kaldikkk. Ufak tefek herşey hazır. Ama bebek arabası tahta beşik puset filan büyük seyler kaldı
benimmdunyamm Luliveannesi 33+6 benim de e nabizda 40 hafta olarak en son 21 Ağustos gosteriyor doktor 40 hafta bekletmez dimi
Luliveannesi Princessmom maslalah hareketler azaldimi aynn agirlasma oluyor bnm ayak şişmesi bayağı oldu
Sevgiveysi Princessmom bizde 34+4l3 üz ama doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bize niye gün vermiyor bide siz kendi isteğinizle mi sezeryam olacaksınız
Luliveannesi Smye57 neden korkuyorsun ki korktuğun an çok güzel olan bebeğini düşün o anda kokusunu düşün rahatlarsin biraz bnde xok heycanliyim
Princessmom Luliveannesi hareketlerde azalma yok şükür ama her kıpırdaması çok ağrtyor canımı. Uyuyamyrm ağırlıkdan ayaklarm zaten şiş ödemli
Smye57 Luliveannesi çünkü biraz yakınlarımın zor geçti bana anlattılar oyüzden bide ilk olduğu için başıma ne geleceğini bilmiyorum
Luliveannesi Sevgiveysi en son ne zamn gittiniz bn 32 den beri gün aldım kendi isteğimle seszeryan olacam canım sezeryan daha rahat normalden korkuyorum
Princessmom Sevgiveysi ilk doğumum sezeryandı buda sezeryan olacak ama ilki kendi istegmle sezeryandı 😌 zaten tarhi tahmini söylüyor bu haftalarda son 1 hafta 10 gün kala kesnleştiriyolar
Luliveannesi benimmdunyamm canım sezeryan istiyorsan bekletmez ama normal olacaksa bebeğine bağlı canım benim
Fundatercuman Bende 34+2yim en son geçen hafta doktora gitmiştim. 2 hafta sonra gel dedi gün alırız sanırım. Ben ağustosun başına verir diyordum sezaryan için ama size hep 8 Ağustos demiş bana da o civarda verir o zaman ya 🤢
Luliveannesi Fundatercuman yok canim benim 1 den 17 ye kadar zamanım vardi bana gün seç demişti ben 8 8 2022 olsun istedim ayla gün bir olsun die 😆
atlasannesiiii Luliveannesi 34+4 benimde ağırlaştim iyice uyunmuyor yatilmiyor kalkilmiyor çok da sıcak her şeyi hazır artık bebisi bekliyoruz yalancı sancılar ve bel ağrım oluyor sizlerde de mevcut mu bu
Luliveannesi atlasannesiiii canım bendede sicak uyuyamıyorum zombi gibi dolaşıyorum evde hayret ediyorum Allah nasıl sabır vermiş gece boyu maksimum 3 saat uyuyorum gündüzde yatmiyorum yalancı sancı oluyor kasilmalarim çok oluyor bel ağrısı agirlasma olmadı daha çünkü karnım cikmadi😆😆göbeğim yok 2 aylık falan göbek var gören çocuk nerde diyor gezmeye gitti gelir birazdan diyorum 😆😆
-kimkiii Luliveannesi 34+3 deyim bende sezeryan dusunuyorum doktorum daha gün vermedi bebegin hareketlerinde azalma var geceleri uyuyamıyorum sabah da çok erken kalkıyorum geçse artık şu son günler çok heyecanlıyım 😀🥰
Luliveannesi Princessmom bnmde ayaklar sis ama hareketler yok denecek kadar az canımı hiç acitmiyor acaba bizdemi sorun var çoğunluk hep 30 dan sonra hareket eder daha yoğun hissedersiniz dienokiyordum bnde öyle olmadı bebeğimin hareket edesi yok