Eldgrn 75_kartanesi 5.67 ile öğrendim geç döllenme 38. günde gördüm bu değeri sata göre 9+2 ultrasonda 7+2yim
75_kartanesi Umay255 masallah 🥰ben aşılma yaptırmıştım 13 kusur çıktı cok endıselıyım artar mı diye 🤲🏼
75_kartanesi Gamze_toydemir cok az kalmıs sağlıcakla gelişim ınsallah darısı bana ve isteyen herkese💕🤲🏼
umraanbrs 75_kartanesi bende tüp bebekti 53 ile öğrendim 2 günde bir arta arta 37.haftamdayım çok şükür çok umutlanmamıştım keseyi görene kadar yıkım yaşamayayım diye inşallah şu mübarek günde hayırlı evlat nasip etsin🤲🏻
Eldgrn 75_kartanesi adetlerim düzensiz uygulamaya göre gecikmenin 1 günü yani 38 günü gördüm o değeri geç döllenme olmuş
Yigitttt Mercan12 6 ıle öğrendiğinizde en son kaç gün önce ilişki yaşamıştınız hatırlıyomusunuz nezaman cıkıyo beta diye mersk ediyorımda
Rmsc 75_kartanesi bende 810 ile öğrendim Çarşamba günü, bugün ise 1324 olmuş ama doktorum iyi bir artış değil dedi çok üzgünüm böyle olup sağlıklıbir gebelik geçiren var mı anneler 😔
Gulhan46 Rmsc neden öyle dedi acaba doktorunuz ?artışı az mı buldu 🤦♀️ sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın,allah size bağışlasın
Rumeysa6115 Rmsc bence çok çok üzülme stres yapma. Sağlıklı artış olacağı varsa da artmaz. Rabbime bırak o en iyisini bilir. Yiyecek ekmeği içecek suyu varsa her türlü olur. Yoksa ne gelir elden. Hayırlısı olsun hakkında canım
75_kartanesi Rmsc benım arkadaşıma da soylemıslerdı artış ıyı degıl dıye ama Doğum yaptı🤲🏼 Başka bı doktora daha mı gıtsen doktorlar net konuşmuyor zaten üzülme herzaman acık bı kapı bırakıp olabılecekleri de söylüyor. Artısın da kötü degıl bence