HanifeAhmet Mervedez159 ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok kararsız kalırsınız bu her şeyde böyledir tabi o yüzden kendimi çok seviyorum neyi beğendiysem onda çok netimdir. Kızımın ismini Sare koymak istedim sonra ablam güneş ismi çok yakışıyor yanına dedi Sare Güneş olmasına karar verdim çünkü ablam benim en değerlim 😍 birde Aden ismini çok beğenmiştim ha birde arkadaşımın kızı var ismi melina onunda anlamı çok hoş ve nadir bir isim düşünürseniz eğer 😇
Cansu8835 Bizde kızımla 29haftalik olduk hala isim bulamadim deli gibi düşünüyorum hergun gene karar veremiyorum malesef 🤦🏻♀️😁benim düşündüğüm bazı isimler de Ecrin Güneş İnci gökçe yıldız Hazal ama gel gelelim.net olamıyorum 😐
Essez Mervedez159 canım ben 36+1 im kızımın ismini halen netleştirmedik gerçekten isim en zoruymuş . İpek koymak istiyorum büyük ihtimal İpek olacak . Diğer beğendiğim isimleri yazayım belki yardımcı olur, Nil Nehir Leyla Vera Deniz Mihra
Meleq Mervedez159 canım biz 36 haftalık olduk hala bi adı yok kızımın..ama bi ara zeynepela ve elifazra ikililerini beğeniyodum belki fikir olur
Bora5832 Mervedez159 o zaman kocaman harflerle ASELLLL😅😅😅 Ben Sıla koyardım kızım olsaydı erkek bora onunla uyumlu olsun diye.Nasil bir uyum Allah bilir 😄