umyahsen Mervedez159 ilk kızımın adı Umay. Şimdi hamileyim onada Allah nasip kısmet ederse inşaallah Gökçen koyucaz 🤲🤗
Merve2023 Ben kızımın adını ♥️Elbi♥️ koyacam Arapça bir kelime anlamı ♥️Kalbim♥️ demek ☺️ hayalimizdi gerçek oluyor çok şükür 🤲☺️
mhmmddgc Mervedez159 İlk kızımın adı melinda 2.sinede melisaya karar verdik. Bizim tekmşartımız m harfi olması olduğu için zorlandık
Merveofs Bizimki Şifa Belinay olacak 😏 Ama benim düşündüğüm bazı isimler Mihra Berra Sükeyna Bukre Gülce
Degisken89 Nil,lara,melisa,mercan ben melisayı koydum.birde karaca yı sevdim burdan birinden ama onu çoğu kişi sevmez.
Tupbebekile Mervedez159 ilk kızım ELİZAN nasipse doğunca da 2. Kızımada ECRE (allahın mükafatı demek) BELİS isminde seviyorum ilk kız evlat babasının ilk göz ağrısı gibi Bi anlamı vardı
Melisa035 Mervedez159 benim ismime uygun diye ve anneannemiz ismi diye Meliha koyucaz Allah kısmet ederse anlamı da tatlı, sevimli, kraliçe melek demek Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️