Pelinakcn EzgiG philips avent ultra air aldım, hem araştırmalarım sonucu hem satış elemanı en kolay bu emziği tuttuklarını söyledi. Bibs almayı düşündüm bir ara ama onun ucunu sanırım 6 haftada bir değiştirmek gerekiyormuş kauçuk şişme yaptığı için
EzgiG Pelinakcn muhtemelen bende onu alırım bide ilk başta böyle araştırmadan önce görselliği çok hoşuma gitmişti 😅😅
Ela6161 EzgiG cok seviliyomus diye bibs aldim ama daha kisa sürede degisilmeli. Philips avent ultra air ve nuk aldim denemek icin. Tutmazsa mam da denemeyi düsünüyorum
EzgiG Ela6161 ben biraz bunları araştırmak için geç kaldım gibi geldi 😅 Allahtan burası var sağolun herkes tecrübesini yazıyor iyi oluyor
Fatma-onal EzgiG aynen öyle 160 lira görünüyor ebebekte ben 110 liraya almıştım 2 ay önce iyi zamlanmış bunlarda
iremcannn1907 EzgiG kesinlikle emziğe alıştır, şahsi fikrim büyük rahatlık. 5 marka denedim alışması için türlü şeyler yaptım yok alışmadı. Arkadaşımın tavsiyesiyle avent aldım 4 buçuk aylıkken alıştı ve ilk denemede aldı.
EzgiG tcasl 😊😊 sadece hastane için gerekli mi değil mi tam karar veremedim o yüzden tecrübeli olan varsa diye sormak istedim biraz da 😇
Ela6161 EzgiG yokyok, yani ben olsam ilk haftalar emzik vermeyi denemezdim zaten meme reddi yapmasin diye. Anca 2 3 haftasinda denemeyi düsünüyorum :)
Nehir-Poyraz EzgiG rica ederim ben Avent düşünüyordum karşılaştırınca aventin ucu büyük geldi bana o yüzden Chicco aldım o ufacık 😍 bi kaç arkadaşımın bebeğide almadı aventi midesi bulandı bende eledim onu
MaxMom EzgiG Ben de philips avent alanlardanım. Yeni doğanlarda 6 aya kadar özellikle kauçuktan ziyade ortodontik silikon emzikler öneriliyor diş ve damak yapısını bozmaması adına.
EzgiG MaxMom bende kesinlikle onu alıcam galiba genel olarak önerilen o gibi duruyor teşekkür ederim 🥰
EzgiG MDeniz42 öyle gibi görünüyor akşam görümcem de aynısını söyledi bakkal emziği bile aldım onu da emmedi diye 😅
Sumiire EzgiG al ama hemen verme memeyi tutmayı öğrenmeden emzik tutunca meme tutturması çok zor oluyo memeninde ucunu emmeye calışıyo busefer annenin memesi yara oluyo