EzgiG Merhaba 😊 28 temmuz da doğum yapacağım emzik almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var eğer almalıysam hangi marka nasıl bi emzik olmalı çok kararsız kaldım
tcasl EzgiG ben doğumdan sonra almıştım gittim en iyisini aldım tutmadı bakkal emzigini tuttu belli olmuyo hangisini severse 🥴
Bayancorek EzgiG Philips avent ultra air aldım, çevremdekilerin memnuniyeti ve araştırmalarım üzerine. Umarım tutar oğlum. 🌸🤗 Bips tercih etmedim, güvenemedim çünkü. 🌸
Momandmom Fatma-onal Dilarakr bende avent aldım ama bakalım bizim paşa beğenecek mi en iyisi en kötüsü kar etmiyormuş hangisini tercih ederse minik hınzırlar
EzgiG tcasl 😂 öyle yaparsa evde bi tane eşime ilk hamileliğimi söylerken aldığım vardı onu veririm bende 😅😅
Mavisperi tcasl bakkal emzigini nasıl buldunuz ya genelde onu tutuyo bebekler sanki bizde aradık ama bulamadik🙄
Dilarakr EzgiG bende çok önerildiği için Philips avent aldım inşallah kullanırız Anne göğsüne en yakın emziği tercih etmelisin
EzgiG Dilarakr bende onu düşünüyorum ama sanırım eşim olmadan almalıyım onu 😂 hiç bişeyi alırken fiyat konusunda bişey demedi ama onu görünce çok pahalı değil mi diye bıraktırdı 😄😄
Denizzeynepelif_22 EzgiG ikili olduğu için uygun oluyor bende aldım doğar doğmaz vericem diğer kizlarimda çok sıkıntı çektim 😅
tcasl EzgiG bencede ilk onu deneyin bu dediğimi çok kişiden duydum o kadar para veriyoruz yazık oluyo 🤦😆
Birgul EzgiG yani ben kullanmayı tercih ettim çünkü kızım göğsümden ayrıldığında uyanıyordu ve ağlıyodu hep orda uyusun istiyodu, emziğe alıştırınca daha rahat oldu benim için. Philips avent kullandım baştan beri direk aldı zaten değişmedim hiç
EzgiG Birgul yani zaten şuan izindeyim iznim bitince işe başlıcam tekrar bi taraftan mecbur başlamak zorunda gibi duruyorum çok teşekkür ederim ☺️
EzgiG tcasl 😊😊 sadece hastane için gerekli mi değil mi tam karar veremedim o yüzden tecrübeli olan varsa diye sormak istedim biraz da 😇