cutiebun Krtbusraee 1 hafta sonra topladım canım oda oğlum kuvöze girmişti onun yanına sürekli gidip geldiğim için çok fazla dinlenemedim
Gokturk Krtbusraee gaz çıkarmayı bekliyorlar sezaryen sonrası. Hastaneden çıkmak için gaz çıkarmanız gerekiyor.
hafsam_omerim ElisaMom ben Almanyada ilk doğumda sezeryan olduğu için 7gün kaldım ama çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyorlar zaten refakatçi yasak. Ama sana ve bebeğe çok güzel bakıyorlar
Seymaben Krtbusraee 3 gun yattim🤔 sezeryanim acildi ve sezeryan sonrasi cok kanamam vardi onun icin heralde🤔
eslemsi 2 gece kaldim tam sabah 10da oldum 2 gun snra ikindiyi buldu cikmam 2 gundende fazla hatta saat olarak
Hanzademerve Krtbusraee benim bulunduğum yerde öyle yengem ilk doğumunda özelde oldu 1 gece tek kaldı Doğumunda 1 ay önce 2 gece kaldı
Deletedmom_33 Krtbusraee Normalde 48 saat idi. Gece 2 de doğuma girdim. O gece ve ertesi gece kaldım. 30 saat gibi bir sürede taburcu oldum doktor ayaklandigim için eve gönderdi. Bebeğim de yoğun bakımda idi
edis22 Krtbusraee sabah ameliyata aldilar gece kaldim sabah saat 9da taburcu oldum. 1gece kaldim yani