cutiebun iki doğumum da da 1 gün kaldım. ilk doğumum sabah 10:20de oldu ertesi gün 16:00da çıktım. ikinci 19:40da oldu ertesi gün öğlen 14:00de çıktım.
Lulikli Krtbusraee sabah hastahaneye yatışım yapıldı öğlen doğum yaptım diğer gün doğum yaptığım saatte çıktım. 24 saat tutup öyle çıkarıyoruz demişlerdi
hafsam_omerim ElisaMom ben Almanyada ilk doğumda sezeryan olduğu için 7gün kaldım ama çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyorlar zaten refakatçi yasak. Ama sana ve bebeğe çok güzel bakıyorlar
Gokturk Krtbusraee gaz çıkarmayı bekliyorlar sezaryen sonrası. Hastaneden çıkmak için gaz çıkarmanız gerekiyor.
Hanzademerve Krtbusraee benim bulunduğum yerde öyle yengem ilk doğumunda özelde oldu 1 gece tek kaldı Doğumunda 1 ay önce 2 gece kaldı
cutiebun Krtbusraee benim ikinci sezaryenim zordu canım. ilki daha rahat geçmişti. doktorum yaşla ilgili olduğunu ve ikinci ameliyat ilkine göre biraz daha zor olabilir demişti.
Krtbusraee cutiebun Kaç yıl arayla 2. Sezeryan oldunuz ben 5 yıl arayla olucam ilki kolay geçmişti 2. Günde ayaktayım bunda nasıl olur bilmiyorum ki ssvd denemek istiyorum ama korkuyorum da