• Öneri
  • Kızlar sütüm inmedi yardım

Ayın 6 sında aksam 8 de doğum yaptım normal yolla yaptım fakat suni ile basladık 1,2 cm acıklıgım vardı sancım falan yoktu ama henyz sütüm inmedi ne yapabilirim kaç güne iner

Dlr48 bugun yarin gelir surekli emzirin ki süt kanalları uyarilsin ve psikolojinizi bol bol sütüm var düşüncesine yönlendirin psikoloji cok onemli

Dlr48 korkma canım benimde sütüm ilk iki gün damla damla geliyordu sut gelmiyor diye dusunmedim hic gelecek psikolojisine soktum kendimi rezene cayi meyve suyu ictim bebegimi düşündüm sürekli 3. Gun tas gibi dolmustu masallah sende iyi düşün iyi olsun her sey kafada üzülme hic üzülürsen etkilenebilirsin

Bol bol sıvı tüketin bir de mesela yumurtayı kırın içine biraz pekmez döküp öyle pişirin, lokum yiyin bulgur pilavı yiyin gerçekten bunlar süt yapıyor benim ilk 10 güne kadar da sütüm gelmiyordu mama da veriyordum bir yandan bunları tüketince sütüm geliyor gerçekten

Dlr48 göğüslere sıcak su torbası koymak işe yarıyormuş. Bir kaç kişiden öyle duymuştum. Sıcak duş bide bolca emzirmek. Rezene çayı da etkili diyorlar

Mrysmg teşekkür ederim çok üzülüyorum mamayada alıstırmak istemiyordum ama baktım aç sutunuz geldne kadar mamayı ne kadar aralıklarla verdiniz yada ne yaptınız

Dlr48 Devamli emzir memede tut sut kanallari uyarilsin bana ebe oyle dedi

Dlr48 benim bebeğim prematüre 4 gündür beraberiz emiyor şuan ama günde 300 ml 350 ml arasi besleniyordu en son bende tam bilmiyorum ama mama verdiler yani sağsamda yetmiyordu tam olarak ama bebek emince düzeldi süt görene kadar emzir ve sağ vazgecme hemen gelir o