Selam kızlar.. nerdeyse 13 haftalik hamileyim ve hiç kusmadım. Ona rağmen 1 kilo bile almadim ve bugün hemşire korkuttu biraz beni böyle olan hastalarin bebeklerinde gelişim geriliği oluyor diye siz ne düşünüyorsunuz
    Kocsevda 20 ye kadar almadım suan 33 haftalık ve 12 kilo almışım 🤯🤯🤯🤨🤨🤨 halt etmiş o hemşire doktorlar bangır bangır bagırıyo kilo demek zor hamilelik zor dogum demek diye
      Kocsevda zayıflayan oluyormuş ne alaka gelişim geriliği oluyormuş çok cahilce bir bilgi 24 hf kadar hiç kilo almadım 54 kiloydum suna 34 olduk ve 58 kiloyum bebeğim 2350 gr
        Hayir niye hep bi olumsuzlugu cagirma ben anlamiyorum .Herkesin bedeni bir degilki.Benim bir tanidigim 38 haftalik gebe ve sadece 1 kilo almis bebegi de 2 hafta onde gidiyo .Canim sen daha yolun basindasin normal bence
        Ben ilk aylarda cok kustum 4kilo verdim halada kilo almadim verdigim 4 kilo ile devam ediyorum bebegimde hep 1 hafta onde cikiyor kilosu herseyi normal cok şükür 25haftalik olduk
        Kocsevda benim de bulantım olmadı. 18. Haftadayım. 1 kg aldım. Sağlık ocağı hemşiresi bana çok zayıfsın vs dedi. Kendi doktoruma İlettim. Cevap verme gereği bile duymadı neredeyse☺️ Canını sıkma. Bebiş yiyo bizi💞
        Kocsevda saglık ocagı hemşireleri ebelerı cok korkutuyo bana d vitaminim düşük cıktı dıye cocugun kemık gelısımınde gerılık olur dedıler halbukı bır d vitaminiyle halloldu. Kendi kadın dogum doktorunuz sağlıklı derse boşverin onları
        Kocsevda cnm 26 haftalik olacak insallah bebegim ve bu zamana kadar 2 kilo verdim hic kilo almadim sonra doktoruma soyledim bebek alsinda sen almasanda olur dedi benegime bakti 8 gun ileride gelisimi masallagi var dedi sen o hemsireye doktora aldirma durumun musaitse ozele git derim
        Kocsevda 13 haftada kilo alirsan anormal sayilacak nerdeyse dr lar ilk 4 ay onermiyorlar kilo alimini.ben 13 haftada 5 kiko vermistim ama bebegim 3 haftada ondeydi.gelisim geriligi olsa dr nz soylerdi.24. Haftadan sonra kilo almaya basladim 37+6 yiz bebegimin gelisimi gayet yerinde
        Kocsevda bende 1 kilo aldım bu zamana kadar 19. haftadayız yani 4-5 gün önde gidiyor dedi doktor. Alakası yokturdur alırsın zamanla
        Kocsevda Hic korkma ben ilk dört ay hiç almadım şimdi yedi aylık olacaz 10 kilo aldım ilk üç ay almamış olman normal hatta olması gereken o son aylar zaten alıyor insan
        Kafaya takılcak bi durum değil dingil bi görevliye denk gelmişsin bence😶 haketti yani şuan “dingil” lafını. Neyse canım sen beslenmene bak doktorun hariç kimsenin lafına bakma. Kim ne derse desin he de geç. Senin için önemli olan doktorunun ağzından çıkan sözler. Ondan böyle birşey duymadığın sürece sorun yok. Ki şöyle bi şey de var kilo almazsın almazsın birden tartıya bi çıkmışsın bi bakmışsın 1 haftada 2 kilo birden almışsın.. ya da 3.. böyle şeyler oluyor. Allah sağlıklı hamilelik yaşatsın
        Kocsevda hemşire neye dayanarak bunu söylemiş merak ettim . Kilo almayı bırak verenler bile oluyor bebeklerinde de hiç bir sıkıntı olmuyır
        Ben ilk hamile kaldığımda 1 ayda 6 kilo verdim kusmaktan şimdi 34 haftalığız ve çocukta hiçbir problem yok10 gün de erken gidiyor. Halt etmiş o hemşire sen keyfine bak içini rahat tut bebişlerimiz her türlü büyüyecek bir yol buluyorlar ❤️